Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.ro Parteneri
 
Prietenii, partenerii si sponsorii Imparte.ro

Creionetica este o agenție de publicitate si producție multimedia dedicată cauzelor societale. Prin grafică, video, fotografie, web design și evenimente interactive contribuim la dezvoltarea unei societăți echilibrate. Credem că businessul ar trebui să coexiste cu ecologia și echitatea și spre asta ne vom concentra toate eforturile.

separator

FAN Courier este liderul serviciilor de curierat rapid din Romania, dar acesta nu este un motiv sa nu ne dezvoltam in continuare pentru a livra oriunde, cu placere, spre toate colturile lumii. Secretul nostru sta in oameni. In clientii care ne provoaca din ce in ce mai mult prin fiecare livrare efectuata. Si in cea mai iubita echipa de curieri care, zi de zi, munceste sa ajunga oriunde, cu placere. Multumim clientilor nostri pentru leadership."

In urma parteneriatului semnat cu Fundatia Lorelei 2005 L&M in beneficiul portalului umanitar Imparte.ro, prin bunavointa celor 3 fondatori FAN Courier (Felix Patrascanu, Adrian Mihai si Neculai Mihai), compania de curierat va asigura trimiteri sponsorizate de ajutoare umanitare pe teritoriul Romaniei pana in luna Octombrie 2015, catre familii si comunitati defavorizate ale caror cazuri sunt publicate pe portalul Imparte.ro si care vor beneficia de campaniile si evenimentele de colectare organizate sau sustinute de portal.

Daca FAN Courier merge Oriunde cu placere, de aceasta data FAN Courier Imparte oriunde, cu placere.

Multumim FAN Courier si intregii sale echipe de profesionisti!
MarketingRomania.ro este un proiect plăsmuit de către Asociația Drumeții Montane, având menirea de a oferi servicii de calitate companiilor care își desfășoară activitatea la nivel național cât și internațional. Persoanele implicate în acest proiect sunt tineri dinamici, calificați, pasionați de IT și MARKETING.
Pentru că proiectele noastre să fie la înălțime, iar exigențele clientului nostru să fie îndeplinite, vom folosi creativitatea și imaginația ca drept călăuze, deoarece considerăm că 50% din munca depusă de noi este acoperită de aceste lucruri. Pe lângă creativitate și imaginație folosim și alte mijloace specifice domeniului nostru de activitate precum cercetarea exactă, analize și grafice.
Asociatia Fluens este o organizatie bazata pe munca voluntara si dedicatie, in sprijinul celor mai vulnerabile categorii sociale: copii abandonati, batrani singuri, tineri care au nevoie de o indrumare, bolnavi, familii necajite. Asociatia dezvolta o serie de proiecte in parteneriat cu directiile de protectie a copilului, caminele de varstnici, alte entitati publice si private. Principalele proiecte derulate vizeaza: integrarea profesionala a tinerilor ce urmeaza sa paraseasca sistemul de protectie sociala (proiectul Un viitor mai sigur pentru tinerii din centrele de plasament), dezvoltarea abilitatilor de viata independenta pentru copiii institutionalizati (proiectul Trepte catre viata), cresterea calitatii vietii si prevenirea izolarii pentru varstnicii singuri din camine si centre de asistenta (proiectul Porti deschise), sprijinirea familiilor monoparentale (proiectul Retea de suport pentru mame singure). Pe langa acestea ne propunem sa dezvoltam o serie de campanii in beneficiul persoanelor vulnerabile, in colaborare cu  Portalul Imparte.ro
Afla mai multe despre noi pe blogul Imparte.ro. Zilnic te tinem la curent cu initiativele caritabile pe care le demaram, evenimentele de responsabilitate sociala la care am participat si cazurile in care ne implicam. Si, nu in ultimul rand, cu planurile noastre pentru o lume mai buna.
 

Pagina de presa

Motive pentru a dona

Sustine imparte.ro

Abonare newsletter: