Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 

Te-ai gandit vreodata ca este vremea sa oferi din timpul tau si sa devii voluntar pentru o asociatie caritabila sau pentru un centru de voluntariat? Fii voluntar cat esti tanar pentru ca sunt o multime de motive pentru care poti sa devii voluntar:

 

- Sa ii ajuti pe ceilalti
- Sa inveti despre activitatea unui ONG
- Sa scapi de plictiseala (daca stai pe acasa prea mult si simti ca incepi sa te plictisesti, activitatea de voluntariat e cea mai solutie pentru a schimba situatia)
- Sa depasesti o situatie grea pe care ai trait-o ( una din cele mai bune metode sa te ajuti pe tine cand ai avut o incercare grea este sa-i ajuti pe ceilalti)

- Sa ai perspectiva in viata (nu este metoda mai buna sa iti cunosti puterea ca fiinta umana, decat ajutandu-i pe ceilalti).

 

Unul dintre cele mai dificile lucruri ale activitatii de voluntariat este sa gasesti acea oportunitate care se potriveste cu personalitatea ta. Lista de mai jos iti va da idei multiple, care iti vor deschide calea unor oportunitati noi.

 

Devino voluntar online
Poti sa devii voluntar online in doar cateva secunde. Daca esti foarte aglomerat la serviciu si timpul liber nu iti permite sa ai si alte activitati de relaxare, poti sa devii voluntar online pentru unul sau mai multe cazuri inscrise pe imparte.ro.

 

Fii voluntar alaturi de Habitat for Humanity


HFH Romania construieste si ofera case oamenilor saraci in comunitatile locale. Voluntarii nu numai ca ii ajuta pe ceilalti, dar invata in acelasi timp cum se construieste o casa. Acceseaza pagina de prezentare a Habitat for Humanity pentru mai multe informatii. Ia legatura cu ei si veti ce proiecte au in derulare.

 

Voluntar pentru programele din oras
Majoritatea oraselor mari pun la dispozitia cetatenilor programe sociale de voluntariat, de la programe educationale, protejarea mediului, organizarea expozitiilor sau asistenta sociala. Uita-te in cartea de telefoane si suna sa vezi in ce program poti sa te implici. Sa nu renunti daca la primul apel te vei lovi de un perete! Continua sa suni pana cand gasesti pe cineva care stie exact cum te poate ajuta.

 

Ofera-te voluntar si ajuta-i pe ceilalti sa invete sa citeasca
Cand te gandesti la acest lucru, cititul este una din cele mai importante abilitati ale unui adult. Cu toate acestea, multi adulti nu stiu sa citeasca. Daca esti voluntar si om de litere, poti sa fii tutore pentru copii si adultii.

 

Multa distractie!

 

Sursa foto: www.kidsbabydesign.com

 

 


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS