Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 

Bine ai venit in comunitatea Imparte.ro!

Pentru a-ti crea un cont de utilizator si daca ai primit o invitatie de la noi, te rugam sa completezi urmatoarele informatii. Nu uita sa introduci codul primit in email-ul invitatiei.

☛ Daca esti solicitant de ajutor si nu ai o invitatie, trimite-ne o cerere bine motivata, cu descrierea precisa si corecta a situatiei, pe adresa de email contact@imparte.ro.

☛ Daca vrei sa donezi sau sa ajuti pe cei aflati in nevoi, te rugam sa ne spui asta pe adresa de email contact@imparte.ro.

La final nu uita sa-ti verifici casuta de e-mail si sa cauti mesajul automat cu instructiuni. ATENTIE! Te rugam sa verifici si folder-ul SPAM/Junk/Bulk din contul tau de e-mail, uneori mesajul poate fi gasit acolo!


Adresa Email:
Introdu adresa ta de e-mail si verifica sa fie scrisa corect.
Parola:
Parola trebuie sa contina cel putin 5 caractere.
Confirmare Parola:
Introdu din nou parola, pentru confirmare.

Utilizator:
Acesta este numele pe care vizitatorii il vor vedea cand vor intra pe profilul tau.
Tip Cont:
Fus Orar:
Limba:

Cod de Invitatie
Cod de Securitate
 

[ Actualizeaza ]
  Am citit si declar ca sunt de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului si Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.
 
 

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS