Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: Mihaela Cristina Vascu in Blogul Mihaela Cristina Vascu | Data: 23-Aug-2014 | Afisari: 506 | Comentarii: 0

În ultimul timp am senzaţia că nu mai pot duce tot, că parcă e prea mult. Am momente de slăbiciune, când parcă mă duc din picioare, am probleme cu o infecţie dermatologică şi, în plus, mi-am depistat şi un nodul la sân, care e destul de mare. Trebuie să îi dau de capăt, să văr de ce natură este. Şi în acelaşi timp trebuie să fiu lângă mama, să am grojă de ea (un bolnav de Alhzeimer pe care am reuşit să-l recuperez şi să-l normalizez de la o criză de anorexie majoră, cu refuz de hrană de a trebuit să o ţinem în perfuzii 3 săptămână, cu încă 3 ture de tratamentr ulterioare, la un om care în prezent arată atât de normal că am şocat doctorii).

Am ajuns să întind mâna prietenilor mei de aici, care mă pot ajuta, Am nevoie de ajutor pentru analize şi tratament. Şi sprijin moral pentru a merge mai departe. Ajutaţi-mă să pot trece prin astea!Adauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS