Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: Mihaela Cristina Vascu in Blogul Mihaela Cristina Vascu | Data: 22-May-2014 | Afisari: 434 | Comentarii: 0

Intotdeauna este greu sa ceri ajutor. Asta am invatat eu de cand m-am imbolnavit. În afara de problemele cu diabetul si de boala neurologică am uitat sa va povestesc despre problema mea cu traheostoma si cea cu Hepatita C, poate gasesc si aici o mana de ajutor, caci m-am convins deja ce oameni minunati intra aici.

Asa cum poate se vede si in poza am in continuare la gat traheostoma (adica, asa cum se vede, respir printr-un tub bagat direct in gat si ca sa pot vorbi trebuie sa pun degetul pe el, sa . Asta este motivul pentru care trebuie sa slabesc şi sa-mi reglez problema cu diabetul. Ei, dar mai nou mi s-a reactivat si infectia cu stafilococul auriu pe care am luat-o într-unul din spitalele în care am fost şi am şi o dermatită atopică care ma chinuie periodic, se pare ca pe fond nervos. Asta ca sa nu mai vorbesc despre problema cu Hepatita C. Diagnostic confirmat din mai multe teste diferite. problema aic este ca, din cauza bolilor asociate nu pot face tratament cu Interferon. Mai precis, nu pot face nici un fel de tratament conventional. S-a încercat tratamentul cu o forma de Interferon din compusi naturisti (un produs de la DaciaPlant, Interferonat), dar nu l-am tolerat.
 

Cea mai buna solutie pentru mine ar fi sa ma pot duce intr-un spital din Germania sau la Acibadem, poate. Intr-o clinic din strainatate. Ar trebui sa am posibilitatea sa mi se puna un diagnostic corect si complet, sa fiu tratata si operata. caci ce ma intereseaya in primul rand este sa scap de traheostoma si sa pot catn de cat sa ma simt si eu un om normal. Asta e cel mai greu, sa vezi ca sunt multe lucruri pe care nu le mai poti face: sa vezi ca ai nevoie de ajutor pentru viata in casa, pentru iesit in oras, cumparaturi.... pentru traiul de zi cu zi...

Am mai avut ocazia sa vad ce oameni minunati intra pe acest site. Anul trecut, cand nu primisem inca decizia definitiva de handicap si nu aveam nici un venit (si, evident, nici posibilitatea de a-mi lua medicamentele, caci nu aveam asigurare medicală) am beneficiat de ajutorul unui prieten de pe acest site care mi-a trimis medicamentele de care aveam nevoie si banii sa ma pot descurca 1 luna. A fost extraordinar! Va multumesc tuturor inca odata si sunt sigura ca nici de data asta nu o sa ma lasati! A, si multumesc pentru sugestia de tratament pentru mama!

 Adauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS