Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: Mihaela Cristina Vascu in Blogul Mihaela Cristina Vascu | Data: 20-May-2014 | Afisari: 915 | Comentarii: 4

Am ajuns iar în situaţia de a nu mai şti încotro să apuc. Din motive medicale, dar şi datorită bolii mamei (Alhzeimer în evoluţie care a fost complicat la sfârşitul anului trecut cu un elisod de anorexie severă, că era să o pierdem dacă nu eram eu iute, răbdătoare şi perseverentă în materie de aplicare tratamente medicale şi am reuşit să o pun pe linie, de acuma ne trebuie doar răbare şi perseverenţă să facem faţă bolii) am neglijat starea mea de sănătate. 

Am nevoie de analize medicate complete pentru endocrine şi diabet, căci în ultimele luni m-am neglijat grav ca să o ţin pe mama pe linie. Am nevoie de Euthyrox de 100 mg/3 zi, să mă pot pune pe picioare, apoi ar trebui să mai fac 3 luni de tratament penteru diabet cu Byeta injectabil, Glucobay şimultivitamine. Ar trebui să fac şi un tratament pentru slăbit. La fel de mare. La fel de mare problemă este să fac rost de Lytica de 150 mg, cum îmi spune reţeta, mai ales că doza e mare (4/zi) plus Amitrimptilină 3/zi. Complicat de lucrat cu duerea permanentă-

Greu de dus boala ta, dar cand se adaugă boala mamei.... Apropo, aveţi vreo idee ce se poate da pentru a încetini evoluţia în Alhzeimer, că nu mi se pare că e suficient tratamenul dat de medic (Ebyxa ) şi tratamentul cardiologic. Îi merge bine deocamdată, dar aş vrea să ştiu dacă se mai poate ajuta cu ceva. Ar fi grozav ca voi, prietenii mei, să-mi întindeţi o mână de ajutor, aşa cum s-a întâmplat.

Vă mulţumesc anticipat!Adauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS