Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: Mihaela Cristina Vascu in Blogul Mihaela Cristina Vascu | Data: 12-Jan-2014 | Afisari: 366 | Comentarii: 0

Au fost cele mai grele sarbatori. Mama "s-a dus la vale", Alhzeimerul s-a acutizat, de aici decurgand o serie de probleme: a facut un episod de anorexie, cu varsaturi autoprovocate, refuz de hrana si de apa si tot felul de manifestari legate de asta. A trebuit sa fie internata si perfuzata 2 saptamani. Pe urma acasa, cu o noua serie de perfuzii, la interval de 1 luna. Nici acum nu e foarte grozava situatia. Mananca extrem de putin si asa, uneori. In contextul in care are fel de fel de manifestari si te intelegi greu cu ea, fiind agitata majoritatea timpului. In general sa traiesti cu un om bolnav de Alhzeimer in casa e ca si cum ai sta cu tigara aprinsa intr-o statie de benzina. Nu stii de unde poate izbucni o noua problema.

Intre timp durerile mele neurologice s-au accentuat, Eutyrox iar nu se gaseste luna asta si, evident, e greu tare cu banii. Mi-ar prinde tare bine sa am posibilitatea sa mai fac niste traduceri sau alte surse de a mai castiga ceva (tehnoredactare, creare de prezentari, editare de imagine, editare de continut pentru pagini de internet etc.) E greu sa te gandesti ca iti trebuie bani sa traiesti, sa iti procuri medicamente sau sa mai faci investigatii suplimentare, sa beneficiezi de un tratament de recuperare neurologica, sa fac operatia de plastie de esofag sa scap de traheostoma... O gramada mare de probleme de rezolvat. La care se adauga ingrijirea zilnica a mamei.  De unde sa le iau si unde sa le pun? Voi, care sunteti prietenii mei, dati-mi o mana de ajutor. Am senzatia ca sunt in mijlocul unui val care nu stiu unde ma duce si cum pot iesi din el. O sa-mi ziceti ca fac literatura, dar nu stiu ce sa fac si de unde sa incep sa descurc problemele. Multa luma s-a saturat de persoane care cer ajutor. Dar cand esti asa de singur si cu atatea pe cap nu ai alta solutie decat sa ceri ajutorAdauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS