Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: Mihaela Cristina Vascu in Blogul Mihaela Cristina Vascu | Data: 8-Nov-2013 | Afisari: 350 | Comentarii: 0

Sunt momente cand simti nevoia sa te asezi jos si sa plangi indelung, sperand ca poate asa te linistesti. Apoi sa iti reiei viata si sa constati ca nu s-a intamplat nimic. Numai ca lucrurile nu merg asa. Boala mea s-a agravat, durerile au crescut si a trebuit crescuta doza de calmante. Durerile asociate, impreuna cu agravarea starii generale proaste, accentuarea depresiei (cu starea aceea de abandon si durere sufleteasca profunda), cresterea anemiei, agravarea problemelor de ficat (hepatita C). Motive suficiente sa te asezi in pat si sa nu te mai ridici.

Dar stati linistiti, se poate si mai rau. S-a imbolnavit mama. Initial a fost un inceput de dementa, cu problemele asociate, probleme nervoase, dar si neurologice si neuropsihice. Apoi s-a instalat un soi de blocaj psihic care o facea sa refuze mancarea, acuzand stari de greata si chiar varsand, a refuzat si sa se hidrateze. In plus, din cauza deshidratarii s-au rigidizat vasele si pentru ca a trebuit sa faca un tratament perfuzabil, din cauza intepaturilor produse la introducerea branulei a facut o infectie la o mana (am rezolvat cu ajutorul unui drenat facut de chirurg, dar nu a fost usor), variatii mari de tensiune (a avut si 20/10) si, in plus, a aparut suspiciunea unui cancer la plamani sau, ma rog, a unei pete suspecte. Se face bronhoscopie saptamana viitoare. Crunt!

Ma uit in fiecare seara la icoana Maicii Domnului cu pruncul care ma vegheaza. E mostenirea ramasa de la bunicul meu preot. Parca imi da putere si speranta sa merg mai departe. Si macar asa ma simt mai putin singura....Adauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS