Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: Mihaela Cristina Vascu in Blogul Mihaela Cristina Vascu | Data: 24-Mar-2013 | Afisari: 368 | Comentarii: 0

Pentru toti oamenii sanatosi primavara e un prilej de bucurie, de innoire... Dar cand esti asa ca mine (bolnav asumat, cu boala neurologica grava, hepatitca c si cu traheostomie, cu probleme endocrine) si cand la maladiile de mai sus se adauga si depresia si lipsa medicamentelor esentiale pentru controlul bolilor, faptul ca nu am bani suficienti pentru tratamentele medicale si pentru asigurarerea traiului decent de zi cu zi ma aduce uneori in starea aceea de disperare profunda, cand iti vine sa te culci si sa nu te mai scoli. Ce poti sa faci ca sa impingi lucrurile sa se miste? O sa mai incerc sa vorbesc la Primarie, la Directia de asistenta comunitara, dar acolo sistemul e greoi, desi unii oameni sunt chiar cu suflet si de buna credinta si mi-au fost de mare ajutor anul trecut, in luna aia cand nu am avut nici un ban indemnizatie. Dar in rest.... Promisiunile de ajutor ale oamenilor politici sunt ca afisele electorale, bune numai pentru momentul cant le este lor de folos. Sper ca poate macar la Pasti o sa se gandeasca cineva si la mine.

Nu am nevoie de ceva grozav, au insemnat enorm, de exemplu, medicamentele trimise de Laviniu, care m-au salvat intr-o perioada cand aici nu se gasea deloc Eutyrox. Picaturi mici, poate, dar esentiale.

Poate ca primavara accentueaza durerile, nu numai pe cele fizice, dar si pe cele sufletesti, cand vezi ca din cauza bolii nu poti lucra si din cauza faptului ca nu poti lucra nu ai cum sa-ti castigi resursele pentru o supravietuire decenta....Nu e placut sa stai cu mana intinsa. Dar mana care nu spune o poveste nu primeste pomana....Si mana mea spune povestea unui om care lupta in fiecare zi cu o suferinta neurologica aducatoare de dureri permanente, traheostoma, care e o problema in sine si mai genereaza si altele pe langa, hepatita C si problemele endocrine, alaturi de cele cardiologice formeaza tabloul unui om care se lupta cu aceste obstacole permanente ale fiecarei zile pentru a incerca sa-si faca cat de cat o viata normala si sa munceasca cat poate (sa traiasca Internetul si calculatorul). Am mare nevoie de orice fel de ajutor care m-ar putea aduce pe linia de plutire, de la o angajare ca traducator sau redactor de continut petru pagini web sau orice alt fel de activitate pe care o pot face din fata calculatorului la un ajutor concretizat in medicamente sau o mica suma de bani. Orice ajutor e binevenit.

Sper ca primavara asta sa imi aduca si mie putina lumina!Adauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS