Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: Mihaela Cristina Vascu in Blogul Mihaela Cristina Vascu | Data: 2-Nov-2012 | Afisari: 356 | Comentarii: 0

A trecut ziua mea. Bucuria mea a fost plăpândă și, trebuie să recunosc, destul de trecătoare.... ca o frunză...E intercalată printre crizele  de durere ale bolii, căci durerile s-au agravat din nou și iar nu se găsește Lyrica. E o problemă pe care o pot înțelege cei care știu cum e să te doară toți mușchii și pielea, tot corpul, să-ți amorțească mâinile sau picioarele dacă stai mult într-o poziție, să nu poți scrie la calculator sau să nu fii în stare să stai ridicată. Astea sunt momentele când undeva, în adâncul sufletului, simți că nu mai poți și că tot ce îți dorești e să te culci și să ai liniște definitivă, să nu te mai trezești.

Recunosc, îmi este greu mai ales în perioada asta în acești șase ani de când tata s-a dus.E greu să simți în suflet mereu ceea ce am spus când a murit tata: "am rămas orfană de tot, de sufletul meu nu va mai interesa pe nimeni". Sunt singură. Mama nu m-a iubit niciodată, nu mă pot așepta să mă iubească la 75 de ai ai ei și 50 ai mei! Mă mulțumesc că a învățat să mă respecte și să țină cont de ce-i spun, să nu mă trateze ca pe o cârpă. E dură poate exprimarea, dar e adecvată la realitate.

Și în plus am găsit mulți prieteni aici, pe Împarte.ro. Datorită lor, prietenii mei de aproape sau de departe, și boala și toamna devin mai ușor de suportat, căci știu că există oameni pe care mă pot sprijini să nu mă mai simt ca o frunză în bătaia vântului. Toamna a început să aibă căldura molcomă a prieteniei. Mulțumesc!Adauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS