Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 

Art. 1. Termeni generali

1.1. Prezentul document continand termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.imparte.ro (denumit in continuare "Termeni si Conditii") stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.imparte.ro, sau poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.


1.2. In intelesul Termenilor si Conditiilor, vor fi folosite in continuare urmatoarele definitii:

  • "Site" inseamna in continuare site-ul de internet www.imparte.ro;
  • "Administratorul Site-ului" inseamna in continuare o persoana fizica, cetatean roman. Conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, identitatea Administratorului nu va fi afisata;
  • "Serviciul" inseamna orice serviciu oferit pe Site, si/sau orice modul sau componenta a acestuia;
  • "Utilizatorul" inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul, care isi creeaza cont pe Site sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul.

1.3. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii sau a oricarei prevederi din acestia, dupa cum sunt formulate in prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora, constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestia.


1.4. Prin inregistrare, Utilizatorul accepta in intregime si neconditionat prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea. Utilizatorii care au un cont creat pe Site inteleg si accepta ca utilizarea in continuare a contului lor, precum si orice accesare sau vizitare in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora, constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea; neacceptarea Termenilor si Conditiilor de catre Utilizatorii mentionati mai sus atrage obligatia acestora de a inceta de indata accesarea Site-ului.

Art. 2. Inregistrare si securitate

2.1. Utilizatorului i se permite inregistrarea in baza de date a Administratorului Site-ului, alegerea unei parole si a unui nume de utilizator (user ID/user name) asociat contului de Utilizator. Utilizatorul va furniza Administratorului Site-ului date corecte, complete, actuale si valabile, iar in caz contrar se va considera ca a incercat sa incalce prevederile prezentelor Termeni si Conditii, ceea ce va putea avea ca si consecinta inchiderea imediata a contului sau de Utilizator.

 

2.2. Utilizatoriilor le este interzis:

(a) sa selecteze sau utilizeze ca si nume de utilizator numele unei alte persoane cu intentia de a se folosi in mod fraudulos de identitatea acesteia;
(b) utilizarea ca si nume de utilizator a unui nume pentru care drepturile sunt detinute de o alta persoana decat Utilizatorul, fara autorizarea explicita a respectivei persoane. Ori de cate ori considera ca exista aceasta situatie Administratorul Site-ului va avea dreptul de a refuza inregistrarea sau de a anula toate numele de utilizator si conturile aferente de pe Site, potrivit propriei sale optiuni, care nu poate fi cenzurata in niciun mod de catre alta persoana si/sau entitate juridica, si fara a fi tinuta sa justifice motivele.

 

2.3. Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a selecta utilizatorii portalului Imparte.ro in functie de profilul public, comportamentul social, etic si moral dar fara limitare la acestea si poate anula orice cont de utilizator potrivit propriei optiuni care nu poate fi cenzurata de catre alta persoana sau entitate juridica, si fara a avea obilgatia sa justifice motivele.

 

2.4. Utilizatorul va fi singurul responsabil de mentinerea confidentialitatii cu privire la parola aleasa si de mentinerea securitatii contului propriu. Administratorul Site-ului este indreptatit sa considere ca orice persoana care furnizeaza parola si numele de utilizator corecte pentru accesarea unui cont este autorizata de Utilizatorul respectiv iar Administratorul Site-ului nu este raspunzator pentru nicio actiune a respectivei persoane in legatura cu utilizarea Serviciilor.

Art. 3. Drepturile asupra continutului Site-ului

3.1. Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Site) apartin Administratorului Site-ului si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului. Prin derogare de la prevederea precedenta nu apartin Administratorului Site-ului sau partenerilor sai acele materiale pentru care pe Site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa, si nici opiniile si/sau comentariile de orice fel exprimate de Utilizatorii Site-ului fata de materialele de orice fel postate pe Site sau fata de Continutul Site-ului in general.


3.2. In cazurile in care Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip este preluat de Administratorul Site-ului de la alti producatori/emitenti de continut sau materiale in fomat text, imagine, grafica, secvente video, dar fara a se limita la acestea, o asemenea preluare se realizeaza cu respectarea prevederilor legale si regulilor incidente in asemenea cazuri.


3.3. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este exonerat de orice raspundere privind materialele, datele si informatiile, dar fara a se limita la acestea, preluate de la orice surse oficiale, inclusiv cele care au fost publicate avand scopul si caracterul de "comunicate de presa". Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ, si ca Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in nici un caz si in nici un mod pentru veridicitatea si validitatea Continutului Site-ului, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestuia.


3.4. Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Adminstratorul Site-ului si partenerii sai le detin asupra/in legatura cu Site-ul, Continutul acestuia, Serviciul, orice modul sau componenenta a acestora sau in legatura cu utilizarea acestora. Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii a vreuneia din prevederile de mai sus in orice masura, vor putea fi trasi la raspundere fata de autorii/proprietarii Continutului Site-ului.


3.5. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale, definite potrivit prezentului document ca fiind scopuri pur necomerciale, fara nicio intentie directa ori indirecta privind obtinerea de profituri sau castiguri de orice fel dintr-o asemenea utilizare. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri decat cele personale se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Administratorului Site-ului.


3.6. Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea,transmiterea, vanzarea, distributia totala sau partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in oricealte scopuri decat cele personale; Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.


3.7. Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective.


3.8. Utilizatorii care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site sunt de acord sa cedeze exclusiv, nelimitat in timp si/sau teritorial, in momentul trimiterii acestora catre Administratorul Site-ului, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si/sau retransmitere a continutului cu care contribuie sau pe care il posteaza pe Site. Administratorul Site-ului nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul postat pe Site de catre orice persoana, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.


3.9. Este strict interzisa postarea pe Site a oricarui continut, incluzand materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste, instigatoare la ura si/sau violenta, care promoveaza prozelitismul religios, politic, ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare.


3.10. Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarora din prevederile Termenilor si Conditiilor, Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Site-ului,ori pentru nepublicarea oricarui continut expediat de Utilizator in vederea postarii catre Site ori pentru modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.


3.11. Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul le ofera doar o platforma de comunicare si ca doar ei singuri raspund pentru orice materiale, date si informatii postate pe Site indiferent de forma si partea in care apar (ex: blog, avatar, comentarii etc., dar fara a se limita la acestea) si pentru orice efecte juridice si/sau comerciale derivand din acestea.


3.12. Administratorul Site-ului ofera posibilitatea Utilizatorilor de a-si crea propriile avatare pe Site, cu respectarea urmatoarelor reguli:


(a) Utilizatorii incarca propriile poze in pagina personala si selecteaza pe cea pecare o doresc ca avatar;
(b) Utilizatorii aleg un avatar dintre pozele puse la dispozitie de AdminsitratorulSite-ului;
 (c) In cazul in care Utilizatorii nu au selectat nicio poza le va fi alocat automat un avatar, pe care Utilizatorii il pot schimba oricand cu unul din avatarele puse la dispozitia lor de catre Administratorul Site-ului sau cu orice alt avatar din afara galeriei de fotografii – avatar puse la dispozitie pe Site;


3.13. Utilizatorii inteleg si accepta ca avatarul le este alocat automat dupa criterii pur aleatorii printr-un program de calculator, in scop exemplificativ. Fotografiile pentru avatar pot fi alese de Utilizatori din galeria de fotografii - avatar care pusa la dispozitia lor pe Site sau din orice alte surse, cu respectarea legislatiei in vigoare. Administratorul Site-ului nu doreste sa faca ori sa sugereze nici o asociere directa sau indirecta intre Utilizatori si/sau opiniile ori comentariile exprimate de acestia si avatar ori persoana reprezentata in fotografia corespunzatoare avatarului, si nu are nicio raspundere pentru fotografiile alese si postate de catre Utilizatori pe Site ori pentru orice alte efecte juridice derivand din utilizarea acestora.

Art. 4. Nota de informare privind protectia datelor personale

4.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie aacestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 cu modificarile ulterioare privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Administratorului Site-ului a serviciilor pe internet, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, statistica, si/sau furnizare bunuri si servicii.


4.2. Fiecare Utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de Serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului.

 

4.3. Datele cu caracter personal furnizate de Utilizator in timpul procesului de inregistrare sau ulterior, vor fi pastrate in sistem pana cand acesta decide sa le stearga, sa-si stearga contul, si/sau sa solicite Administratorului Site-ului stergerea acestora.


4.4. In momentul crearii contului fiecare Utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele, etc. oferite de Site, prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului, “Aboneaza-te la stiri”.


4.5. Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.


4.6. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il priveste si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor si a intregului istoric de activitate din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului.


4.7. Conform Regulamentului Uniunii Europene 679/2016 (Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale), in vigoare de la data de 25 mai 2018, Utilizatorul dispune de dreptul de "a fi uitat", adica de a-i fi eliminate din sistem toate datele cu caracter personal ce il reprezinta si de asemenea de dreptul de a-i fi puse la dispozitie datele cu caracter personal intr-un format portabil, simplu si intelegibil, apt pentru a putea fi importat in alte sisteme (ex: fisier Microsoft Excel).

 

4.8. Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorul poate trimite o solicitare catre Administratorul site-ului, pe adresa de e-mail admin@imparte.ro, prin care sa demonstreze ca este posesorul datelor personale la care face referire si prin care isi exprima dezacordul cu privire la stocarea si prelucrarea acestora si optinuea de a-i fi eliminate datele personale din sistem. Administratorul Site-ului va da curs solicitarii in maxim 48 de ore de la primirea e-mail-ului si va raspunde solicitantului pe aceeasi cale, solicitand informatii suplimentare sau confirmand eliminarea datelor din sistem. Utilizatorul are obligatia sa-si verifice casuta de e-mail, inclusiv dosarul SPAM/Junk/Bulk, pentru a regasi raspunsul Administratorului Site-ului. Administratorul Site-ului nu poate fi facut raspunzator pentru deficiente sau nestiinta in functionarea sistemului de e-mail al Utilizatorului si implicit pentru neprimirea raspunsului de catre Utilizator.


4.9. Utilizatorii inteleg ca Administratorul Site-ului nu poate fi facut raspunzator pentru diseminarea datelor cu caracter personal lasate cu buna stiinta de acestia, in motoarele de cautare precum Google, Bing, Yahoo, dar nelimitatndu-se la acestea, aceasta facand parte din procesul de indexare si oferirea de rezultate relevante navigatorilor de pe internet.
De asemenea, Utilizatorii inteleg ca Administratorul Site-ului nu poate fi facut raspunzator pentru diseminarea datelor cu caracter personal ale acestora, prin preluare de catre alte site-uri, portaluri si publicatii online, prin distribuire in retelele sociale si/sau prin preluare in publicatii scrise/audio/video dar nelimitandu-se la acestea si fara limitari in timp si/sau teritorial.


4.10. Utilizatorul intelege ca Administratorul Site-ului nu poate fi solicitat si nu are dreptul si posibilitatea sa elimine datele cu caracter personal preluate si diseminate de pe Site, din motoarele de cautare si/sau de pe alte site-uri web, portaluri, publicatii online si/sau ofline. Utilizatorul intelege ca a fost informat conform aliniatului 3.6. ca datele sale personale pot fi preluate si diseminate in mediile mentionate si intelege ca pentru eliminarea lor trebuie sa se adreseze personal entitatilor juridice/administratorilor acestor medii.

Art. 5. Legatura cu alte site-uri

5.1. Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, inclusiv site-uri personale (bloguri), site-urile furnizorilor de produse si/sau servicii catre care trimit bannerele publicitare postate pe Site ori microsite-uri publicitare, dar fara ase limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.


5.2. Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

Art. 6. Politica AntiSpam

6.1. Administratorul Site-ului nu va divulga, vinde sau inchiria informatii personale de contact ale utilizatorilor, cu exceptia solicitarilor organelor statului roman si in baza unor temeiuri legale.. Toate informatiile colectate sunt utilizate doar in scopul de a facilita comunicatia cu utilizatorul.


6.2. E-mail-urile, apelurile telefonice sau SMS-urile adresate Utilizatorului de catre Administratorul Site-ului, sunt individuale si au scop strict de comunicare in vederea imbunatatirii Serviciului si/sau in vederea rezolvarii unor probleme tehnice, administrative si/sau de ordin legal.


6.3. E-mail-urile tip Newsletter sau Buletin de stiri, trimise in bloc catre mai multi utilizatori, au scop de informare, de promovare a Serviciului, de imbunatatire a Serviciului, de realizare de statistici si/sau sondaje de opinie. Acest tip de e-mail-uri contin obligatoriu un link de dezabonare, pe care Utilizatorul il poate accesa, dezabonarea realizandu-se imediat si permanent sau pana cand Utilizatorul isi schimba optiunea.


6.4. Imparte.ro este impotriva trimiterii de SPAM, acesta fiind definit conform Mail Abuse Prevention System, dupa cum urmeaza:


Un mesaj electronic este considerat spam daca:
1) datele si identitatea destinatarului precum si continutul sunt irelevante pentru ca mesajul este in mod egal aplicabil mai multor potentiali beneficiari;
2) beneficiarul nu a acordat verificabil deliberat, explicit si inca-revocabil permisiunea ca acestea sa fie trimise;
3) transmiterea si receptionarea mesajului de catre destinatar se face pentru a da un beneficiu disproportionat expeditorului;
De asemenea, cosideram spam orice mesaj ilicit si ilegal. Pentru orice reclamatie ne puteti contacta la adresa: admin@imparte.ro.

Art. 7. Limitarea raspunderii

7.1 Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului, sau pentru intreg continutul oferit de catre Utilizatori. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.


7.2. Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Site-ului si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei/oricarui parti, secvente, modul al Continutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului si/sau ale prezentului document.


7.3. Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului "asa cum sunt" si/sau "asa cum sunt disponibile", iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. In consecinta, Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere cu privire la orice informatii si date din Continutul Site-ului, inclusiv dar nelimitandu-se la cele privind textul, imaginile, secventele video, avatarurile, blogurile, sau la orice alta activitate legata de utilizarea Serviciului si a Site-ului, precum si niciu pentru alt efect juridic derivand din acestea.


7.4. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau a oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice alta situatie care provoaca disfunctionalitatea si/sau discontinuitatea Serviciului si/sau a Site-ului.


7.5. In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.


7.6. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe Site sau prin intermediul Serviciului, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare.


7.7. In cazurile de forta majora asa cum sunt definite in legea romana, Administratorul Site-ului si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, miscari sociale, calamitati naturale, incendiu, inundatie, etc.


7.8. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze, sa asigure si sa despagubeasca integral pe Administratorul Site-ului si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul.

Art. 8. Legea aplicabila. Litigii

8.1. Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute in Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile, vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

Art. 9. Dispozitii finale

9.1. Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciu, ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului.

 

9.2. Daca oricare prevedere din Termeni si Conditii va fi declarata nula, ilegala sau inaplicabila, prevederea respectiva va fi eliminata si inlocuita cu o alta prevedere in acelasi spirit, astfel incat Termenii si Conditiile sa produca in continuare efectele juridice avute in vedere initial. Nulitatea respectivei prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze din Termeni si Conditii, acestea ramanand in vigoare si continuand sa isi produca efectele.


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS