Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Postat de: GABRIELA V in Blogul GABRIELA V | Data: 21-Aug-2015 | Afisari: 520 | Comentarii: 0
Categorie: Diverse

 

"Străduiți-vă să conștientizați toate bogățiile pe care Dumnezeu vi le-a dăruit: inima voastră se va umple de o asemenea recunoștință, de o asemenea iubire, încât vă veți gândi numai cum să îi ajutați și lumina pe ceilalți. Cel care se simte bogat nu poate păstra totul pentru el, ceva îl obligă să împartă. Dimpotrivă, cel care își petrece timpul enumerând ce îi lipsește, comparându-se cu tot ce posedă alții, devine gelos și invidios.

Fiind mai favorizați ca el, el își închipuie că are dreptul să se lege de ei, într-un fel sau altul, pentru a le smulge sau distruge ceea ce, după părerea sa, ei au prea mult și ar trebui să îi revină lui.
Sărăcia, sărăcia sub toate formele sale – materială, morală, spirituală – se află la originea majorității crimelor. Așadar, dacă vreți să deveniți niște binefăcători ai omenirii, simțiți-vă bogați de toate bogățiile ce le-ați primit de la Dumnezeu și pe care nimeni nu vi le poate lua."

Omraam Mikhaël AïvanhovAdauga un comentariu

Urmariti

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS