Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Raporteaza acest grup
Ofiteri Grup
AsociatiaPAVEL (lider)
Detalii Grup
Membri
 
Informatii Grup
Nume GrupVoluntari pentru activitatile si programele Asociatiei P.A.V.E.L.
DescriereCautam voluntari pentru diverse activitati ale organizatiei: scriere de proiecte si obtinerea de finantari, actiuni de fundraising, mediatizare, lobby si advocacy pentru pacientii cu cancer, traduceri de diverse materiale medicale sau din alte domenii (din engleza si eventual, din franceza in romana), participarea la diverse activitati ale asociatiei sau la organizarea a diverse evenimente pentru copiii bolnavi, ajutor de terapeut la Camerele de Joaca (numarul voluntarilor la Camera de Joaca este limitat, deoarece copiii trebuie sa fie protejati de prea multe contacte cu persoane ce vin din afara spitalului, imunitatea lor fiind scazuta),..

Daca puteti sa ne oferiti cel putin 6 ore saptamanal, va rugam sa ne contactati - luand legatura cu coordonatorul de voluntari: Alina Mitroi, alina.mitroi@asociatiapavel.ro / 021 311 27 00 / 0735 526 957

Mentionam ca cererile de voluntariat se trimit si catre Directorul executiv (iuliana.ghidu@asociatiapavel.ro / 021 311 27 19 / 0737 309 962) si / sau la adresa: pavel_romania@yahoo.com ori office@asociatiapavel.ro

http://asociatiapavel.ro/voluntariat.php
https://www.facebook.com/groups/483489255043704/
https://www.facebook.com/groups/asociatia.pavel/

Beneficii pentru voluntari:
- posibilitatea de-a se dezvolta profesional si a capata experienta in domeniul psiho-oncologiei, asistentei sociale, scriere de proiecte, PR si/ sau a terapiei prin joc si, de a lucra alaturi de o echipa de oameni inimosi
- abonament lunar pe mijloacele de transport din Bucuresti

Pentru a voluntaria la P.A.V.E.L. trebuiesc trimise sau aduse:
1. Scrisoare de intentie
2. Curriculum Vitae, tehnoredactat (includeti adresa si telefoanele de contact, respectiv adresa de e-mail)
3. Certificat medical ca este fizic si psihic sanatos
4. Cazier

Persoane de contact:

Alina Mitroi - coordonator de voluntari si / sau Iuliana Ghidu - director executiv

Daca doriti sa stiti care sunt nevoile organizatiei noastre, si implicit ale copiilor si tinerilor bolnavi si ale familiilor lor, va rugam sa va uitati pe versiunea engleza a acestui site, la pagina "Involve".

Cerintele noastre pentru ajutor de terapeut la camera de joaca:
- experienta intr-un post similar, avantaj fiind: activitate desfasurata cu copii de la sectia de oncologie sau/si hematologie
- multa energie, entuziasm, creativitate, rabdare si dragoste sincera pentru copii
- atitudine pozitiva; disponibilitate si capacitate de a invata
- rezistenta si flexibilitate; dorinta de autodepasire
- disponibilitatea de-a oferi cel putin 6 ore pe saptamana si cel putin 3 ore/zi (preferabil intre 10 si 20)
- studii superioare de specialitate (psihologie, pedagogie sau colegiul de institutori), de preferinta de lunga durata, reprezinta un avantaj
- aptitudini foarte bune de comunicare - oral si scris
- cunostinte limba engleza
- certificare prin document medical ca este fizic si psihic sanatos
- cazier bun

Despre voluntarii Asociatiei P.A.V.E.L.
Asociatia P.A.V.E.L., in cei peste 15 ani de activitate a derulat programe de servicii permanente, proiecte periodice, evenimente si actiuni in scopul imbunatatirii vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic si material atat lor cat si familiilor lor.

Activitatea asociatiei de-a lungul acestor ani a fost posibila prin contributia materiala a sponsorilor, donatori, organizatii si companii, finantatori de proiecte dar, in primul rand prin implicarea si contributia directa, generoasa si din suflet a oamenilor.

Multi dintre acestia vor fi si vor ramane eroii anonimi ai unei cauze, pentru multi multumirile sau recunostinta celorlalti se va manifesta in tacere. Credem, ca si organizatie, ca este momentul si ca este bine sa initiem si recunoasterea publica a contributiei in folosul celor aflati in suferinta pentru care asociatia P.A.V.E.L. exista, cu speranta ca cei din jurul nostru vor vedea modele de generozitate si implicare.

Cum ne puteti promova si sprijini pentru imbunatatirea conditiilor de viata si tratament a copiilor si tinerilor bolnavi de cancer?

Puteti promova Magazinul PAVEL si indemna prietenii si cunoscutii sa aleaga produse si sa sponsorizeze organizatia.

Puteti dona /sponsoriza cu obiecte deosebite (o carte, un tablou sau un desen, un obiect handmade, o icoana, un obiect cu autograful unei personalitati, o jucarie frumoasa, un obiect ornamental, o bijuterie, etc.) ce se pot da prin intermediul Magazinului PAVEL.

Puteti indemna prietenii si cunoscutii sa sponsorizeze direct copii sau tineri care au nevoie de ajutor (http://apeluriumanitare.wordpress.com)

Puteti face cunoscuta Asociatia P.A.V.E.L. (www.asociatiapavel.ro) si activitatile ei in randul publicului si / sau a companiilor prin diverse retele sociale, sau in alte imprejurari.
Puteti indemna sau informa publicul sa directioneze cei 2 % din impozitul pe venit catre Asociatia P.A.V.E.L.
Puteti indemna sau informa companiile despre posibilitatea directionarii a 20% din impozitul pe profit catre Asociatia P.A.V.E.L.

http://asociatiapavel.shopmania.biz/
https://www.facebook.com/MagazinPavel
http://asociatiapavel.shopmania.biz/info/cum-pot-ajuta
Categorie Implicit

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS