Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Raporteaza acest grup
Ofiteri Grup
AsociatiaPAVEL (lider)
Detalii Grup
Membri
Fotografii
 
Informatii Grup
Nume GrupP.A.V.E.L. Association Sign Art Gallery
DescriereGrupul este format din toti cei sustin sau doresc sa sustina copiii si tinerii bolnavi de cancer sau boli hematologica.
Lucrarile realizate de catre copii pot fi cumparate, la fel felicitarile realizate dupa desenele lor - banii mergand catre sustinerea directa a acestor copii!
Puteti sa aflati mai mult si pe: http://asociatiapavel.shopmania.biz/
https://www.facebook.com/MagazinPavel

Una dintre nenumaratele activitati desfasurate de catre echipa Asociatiei P.A.V.E.L. direct in spitalele din Bucuresti este si art terapia si terapia prin joc, activitati desfasurate sub indrumarea d-nei arh. Mihaela Schiopu si a educatorilor Simona Sandu si Geanina Pruteanu, alaturi de un grup de voluntari.

Lucrarile copiilor pot fi admirate aici : https://www.facebook.com/groups/534897733231571/ si va invitam sa va alaturati grupului, atat pe site-ul imparte.ro, cat si pe Facebook!!!!
Veti descoperi cat de talentati pot fi acesti copii si tineri!!!!!
Categorie Implicit

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS