Imparte.ro
Email:
Parola:

Postat 11:14 pe 8-Sep-2009
Cati dintre noi am fost sa vizitam un centru de amplasament? Asteptam parerile si experientele dumneavoastra.
Pentru noi, orice informatie conteaza.
Postat 06:08 pe 19-May-2010
nu am fost niciodata
Postat 12:25 pe 25-Oct-2010
Din pacate nu am fost sa vizitez un centru de plasament. Fiecare are problemele lui zilnice de rezolvat si nu reusim sa facem tot ce ne-am dori. Inainte erau orfelinatele....Acum,ce nu stiu eu foarte clar, ca un om care nu lucreaza in domeniul social, este " care este rolul centrelor de plasament ?" Copii sunt gazduiti aici permanent ? Sau doar citeva ore pe zi ? Poti intra intr-un centru oricind ai tu chef ??
Nu trebuie sa iti dea cineva voie ? Au un program anume de vizite? Ca sa nu mai pomenesc de faptul ca nu prea stii unde sunt aceste centre. Ar trebui sa isi faca singure reclama,ar trebui mai mult sensibilizata opinia publica, sa se afle de existenta acestor centre si oamenii sa ajute, in masura in care pot!! Nu sa stai sa le cauti tu cu luminarea ..... si sa ii tragi de mineca ....ca, poate vor sa primeasca ceva . Sa puna anunturi la bisericile din zona respectiva, sa colaboreze cu preotii pentru informare si ajutor. Si la scolile din zona.
Cred ca s-ar gasi destui parinti care vor dori sa doneze cite ceva.
Dar daca nu stii unde sunt .............!!! Parca se ascund !
Eu stau in sectorul 3 si nu stiu nimic prin zona.
Postat 10:35 pe 12-Jul-2011
pai ai putea sa cauti in internet ,la centre de plasament ,si iti da adresa,,daca chiar vrei sa faci un bine.d-l isus sa te binecuvinteze.

Vel Pitar