Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 

« Ultima Pagina  |  vizualizare rezultate 1-10 din 16  |  Urmatoarea Pagina »
Postat 16:35 pe 29-Jan-2012
Ce fapta buna este oare cel mai la indemana pentru noi si totodata foarte folositoare pentru noi si pentru ceilalti,chiar daca nu implica lucruri materiale?
Rugaciunea.Cu ajutorul ei se sadeste in sufletele noastre iubirea de Dumnezeu si de aproapele si de multr ori rugaciunile facute cu dragoste si credinta pentru semenii nostri nu raman neascultate,ele sunt fapte bune placute inaintea lui Dumnezeu.Orice crestin se poate macar ruga,daca nu ajuta material pe cel in nevoi.Unde-s multi puterea rugaciunii creste,si de aceea m-am gandit ca noi,cei din ,,Bunatate fara lucruri materiale” sa construim un grup de rugaciune colectiva.Sa facem propuneri de persoane pentru care sa ne rugam,oameni saraci,sau bolnavi,sau in necaz,sau batrani singuri,sau oricine ar avea nevoie de sprijinul nostru spiritual,oameni pe care ii cunoastem sau de care am auzit ca sunt in nevoie.Sa ii pomenim in rugile noastre,fiecare dupa numele lui,pe semenii nostri.Daca vreti si daca va lasa inima,ii puteti trece in pomelnicele pentru slujbe.Stiu,de obicei se trec acolo rude si apropiati,dar cred ca e frumos sa ii iubim pe oameni in general,si nu doar pe cei ce ne intorc binele,sau doar pe cei din familie.Cu totii suntem o familie,cu totii suntem egali in fata lui Dumnezeu.Ce spuneti?Astept sugestii,propuneri,pareri,comentarii,si poate si primele cazuri pentru care sa ne rugam.Sa fim solidari si cu speranta si sa ne facem macar putin timp pentru aproapele nostru,caci e un gest pe care nu-l vom putea regreta niciodata! Doamne ajuta!
[Utilizator Sters]
Postat 20:17 pe 2-Apr-2012
Buna seara...din cate vad nu sparge nimeni gheata cu o vorba ..o discutie la subiect sau nu :(
Postat 21:48 pe 2-Apr-2012
buna seara.am sa va povestesc un caz real.deaceea stiu ca doamne doamne exista si are grija de fiecare.acum vreo 2 ani ,am ramas fara serviciu.cineva ,m a sfatuit sa ma duc la biserica sfanta mina.nu credeam pe atunci asa ca acum. m am rugat ca sa ma ajute sa nu clachez.la citeva zile mi am gasit serviciu.in 2009 mi am inmormintat ambii bunici,la diferenta unul de celalt de 2 saptamani.ii iubeam enorm,dansii m au crescut.am o fata de 11 ani.sotul mai vroia un copil.nu se intimpla nimik.m am dus iar la aceeasi biserica si m am rugat,cerandu i lui doamne doamne un bebic.i am promis ca daca va fi un baiat ii voi pune numele bunicului meu,nicolaie.si s a intimplat..acest inger de baiat trebuia sa se nasca la sfirsitul lui decembrie,dar surprizele s au tinut lant.s a grabit. l am adus pe lume la 37 saptamini,pe 2 decembrie.a vrut sa fie prezent pe 6 decembrie,de sfintul nicolaie.ce credeti?e intimplare tot ce mi s a intimplat sau dumnezeu are grija sa s intimple asa?va pup.iunny
Edited by Stefan Elena, 8 an (i) in urma
Postat 05:40 pe 3-Apr-2012
Daga mea :te poti ruga zi si noapte .Daca nu faci o fapta buna este in zadar ...Unde este dragoste ,este Dumnezeu ...ce inseamna dragoste? cum pot sa sa ma imbrac eu coconos si sa imi umplu burta cu mici si alte mancaruri cand stiu ca vecina mea sta cu chirie , este vaduva si are 3 copii ..ce fac din dragoste ptr ei ...trebuie doar sa ma rog ?? sau trebuie sa-i intind si o mana de ajutor?
Postat 16:05 pe 8-Apr-2012
Dar se poate sa fie unele situatii in care sa nu poti ajuta pe cineva.sa nu ai posibilitatea materiala sau pur si simplu acel cineva sa fie bolnav si tu sa nu il cunosti foarte indeaproape si sa ai studii ca sa il vindeci...zic si eu ce imi vine in minte.In astfel de cazuri si nu numai rugaciunea e foarte importanta.Din experienta proprie o spun si nu doar ca teorie,ca mi s-a intamplat sa ma rog mult pt aproapele meu si in cele din urma sa imi fie ascultata rugaciunea,slava Domnului.daca nu esti foarte credincioasa,ancorata in rugaciune,e timpul sa te gandesti mai serios la cat de minunata si de importanta e. si masonii ajuta si fac acte caritabile,dar rugaciunea si iubirea (sunt legate acestea doua) le lipsesc cu desavarsire.
Postat 16:07 pe 8-Apr-2012
nu neg ca ai mare dreptate si ca faptele bune sunt iubire in actiune.dar gandeste-te si la asta...iertare daca gresesc cu ceva
Postat 16:15 pe 8-Apr-2012
Dreptatea e de ambele parti. Cel care are, sa isi ajute material aproapele, iar cel care nu are sa se roage pentru aproape ca pentru el insusi.
[Utilizator Sters]
Postat 01:39 pe 6-May-2012
ROTES MARGARETA a zis:

BRAVO CARMENLYNA,,FOARTE FRUMOS GINDIT,DUMNEZEU SA TE BINECUVINTEZE.DA EU AS FII TOTAL DE ACORD SA NE RUGAM PTR. TOTI SEMENII NOSTRII ,,CUNOSCUTI SAU NECUNOSCUTI PTR CA. INAINTEA DOMNULUI ISUS SI A BUNULUI DUMNEZEU NOI TOTI TOATA SUFLAREA PAMINTEASCA SUNTEM EGALI..BRAVO SI TIE CALINANA BINE GINDIT, DUMNEZEU SA TE BINECUVINTEZE SI PE TINE .

Postat 16:56 pe 9-Jul-2012
Va salut
Ma numesc Catalin Irimia si pot sa ajut cu urmatoarele servicii de reparatii gratuit in Iasi :
- instalatii sanitare
- instalatii electrice
- aragaze
- masini de spalat
- frigidere (doar partea electrica)
- masini de cusut
si aproape tot cam ce are omul prin casa :)

Pentru cei din celelalte orase sper sa va pot ajuta macar cu un sfat la telefon .


Edited by snipe, 8 an (i) in urma
Postat 20:31 pe 12-Jul-2012
Ma mir ca nimeni nu are nevoie de ajutor !
Eu am fost somer ultimile 5 luni :(
Nu stiu cum pot sa ajut pe cineva altfel !

Macar am incercat :(
  « Ultima Pagina  |  vizualizare rezultate 1-10 din 16  |  Urmatoarea Pagina »

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS