Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 

Postat 11:55 pe 14-Sep-2011
Alexandra are 13 ani si a fost parasita de mica de tatal ei, un om betiv. A ramas singura cu mama ei. Insa in urma cu 5 ani de zile, mama ei si-a pierdut un picior prin amputare, din cauza diabetului. Astfel Alexandra a fost nevoita de la 8 ani sa faca tot lucrul in casa: mancare, spalat, crapat lemne, etc. Amandoua traiesc numai cu 230 de lei, pensia de handicap a mamei. De 5 ani de zile oferim ajutor umanitar pentru Alexandra si mama ei constand in rechizitele scolare, alimente si lemne de foc. In urma cu 2 saptamani am oferit un nou ajutor umanitar cu rechizite scolare si alimente pentru aceasta familie. Iarna aceasta si lunile care vor urma, vor fi foarte dificile pentru cele doua. Au nevoie de un pat de doua persoane, pentru ca cel pe care dorm acum este vechi, este rupt si nu se mai poate folosi. De asemenea, in curand va veni frigul iar cele doua nu au lemne de foc. Chiar daca ar avea lemne de foc suficiente nu ar putea sa se incalzeasca pentru ca hornul s-a daramat, si nu are cine sa le ajute sa desfunde hornul sa sa faca unul la loc.Am vrea sa oferim ajutor umanitar pentru aceasta familie din nou si sa le cumparam cele necesare amintite mai sus.

Patul costa 830 lei – inclus transport si montarea lui

Lemnele pentru toata iarna vor costa 1000 lei (ele vor fi aduse, taiate si crapate gata)

Repararea hornului va costa aprox 200 lei (ciment, var, nisip, etc). Hornul va fi realizat de un mester voluntar al Speranta pentru Romania.

In total este vorba de o nevoie de 2 030 lei sau in euro 500 de euro

Dupa realizarea acestui ajutor umanitar vom posta materiale video (reportaj) si foto pe site-ul nostru cu: lemnele cumparate, patul pentru aceasta familie si repararea hornului casei.

Puteti face donatii online direct cu cardul prin Epayment sau prin PayPal aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/

Puteti depune fonduri in conturile de mai jos, deschise la Raiffeisen Bank pe numele Asoc. Speranta pentru Romania:

-IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank

-IN EURO: RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE SWIFT: RZBRROBU

ATENTIE!

Dupa depunerea de fonduri pentru acest caz social, va rugam sa ne confirmati pe email sau telefon. Dupa realizarea acestui proiect de ajutor umanitar vom posta materiale video si foto pe site-ul nostru.Cei care doriti sa sustineti acest proiect, va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii la adresa de email:

misiuneasperantapentruromania@yahoo.com, telefon 0766 365 833, 0749 402 098
 

Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS