Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Pentru oameni egali cu certitudini, pareri si convingeri. Totul despre ce inseamna responsabilitatea sociala.

Vedete caritabile din Romania
Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 18:05 4-Oct-2012

De curand, am scris un articol cu privire la actiunile caritabile ale vedetelor din Romania. In fruntea listei noastre sunt cateva nume deja cunoscute pentru angajamentele lor in acte caritabile.

Printre acestea, o amintim pe Andreea Marin Banica, ambasadorul bunavointei pentru UNICEF Romania. Voi mai stiti si alte vedete de la noi din tara care se preocupa de acte de filantropie?

Am vrea sa facem o lista a vedetelor caritabile autohtone si apoi sa completam articolul nostru. Ne bazam pe sugestiile voastre!

[Utilizator Sters]
Data 14:57 5-Oct-2012
Ma numesc Gheorghe Lacramioara, sunt din Bucuresti si am 3 copii cu varsta cuprinsa intre: 1 anisor si jumatate, 6 ani si, respectiv 8 ani.Va rog sa ma ajutati ca sunt in pragul disperarii. Sotul meu in varsta de 31 de ani este grav bolnav, are fibroza pulmonara. Este o boala care iti usuca plamanii si este in stare avansata. El respira doar cu oxigen la domiciliu.

Doctorii ne-au spus ca singura solutie de a scapa este transplantul de plamani care se face in Viena si costa 120 de mii de euro. Mentionez ca eu sunt singura salariata in casa, cu un venit de 800 ron pe luna si alocatiile copiilor. Din cauza neajunsurilor a trebuit sa incep serviciul si sa il las pe cel mic de o luna si jumatate acasa. Eu am salariu net de 800 ron si alocatiile copiilor.

AJUTATI-MA! Ma puteti contacta la nr de tel 0765515403 sau mail gheorghelacra@yahoo.com. VA MULTUMESC!

NR DE CONT ESTE RO86RNCB0318057725620001

Va rog din suflet oameni cu suflet si cu mila sa ma ajutati cu ce si cu cat puteti.
Total mesaje: 6
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 14:34 11-Oct-2012
Buna ziua! Frumos articol.Da sunt multe vedete care se implica in actiuni caritabile dar si in alte actiuni de gen cum ar fi spectacole ,turnee in intreaga tara ptr combaterea drogurilor si alcoolului in institutiile de invatamant .Si asta mi se pare un lucru frumos.Vedete ca Smile,Delia matache,CRBL,etc s-au implicat in astfel de proiecte.
iar in ceea ce priveste actiuni de caritate va dau si aici cateva exemple indragitele interprete de muzica usoara Mihaela Mihai si Margareta Paslaru sunt membrii activi ai crucii Rosii.Dea semenea Mihaela Geoana,Silviu Prigoana,gigi Becali.
Total mesaje: 19
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 21:12 1-Jan-2013
Din ce in ce mai multe vedete de la noi din tara se implica atat sufleteste cat in primul rand financiar in diferite cazuri sociale.Chiar in preajma sarbatorilor multi dintre ei au mers in centre de plasament,in azile de batarni sau in spitale si au oferit daruri.Bravo lor.E un gest maret si care sunt sigura ca va fi urmat de multi altii.Felicitari.
Total mesaje: 82
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 21:35 1-Jan-2013

La inceput de an doresc tuturor multa sanatate ! Sunt vedete care se implica in actiuni caritabile, dar putine, sunt si politicieni care se implica in actiuni caritabile, dar putini si atunci in preajma alegerilor.
De ce nu facem un top al oamenilor simpli care se implica in actiuni caritabile ?? sunt multi cu inima buna si dezinteresati, si cred ca au donat mult mai mult decit cei care sunt milionari.Eu va felicit si va doresc succes ! la multi ani !

Total mesaje: 6
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 07:56 2-Apr-2013

FromStrimbu Liliana
Tofundatia@familia-sfanta.roBuna ziua .Datorita situatiei grele cu care ne confruntam de 3 ani de zile ,m-am hotarat sa va scriu acest mesaj .Ma numesc Strimbu Liliana,sunt o mama de 54 de ani ,pensionata pe caz de boala -Hernie de disc operata din 1998,cardiopatie ischemica ,Hipertensiune arteriala ,Fractura dubla la piciorul stang,,osteoporoza ,si multe altele. Din 2001 ,am luat in plas familial,4 copii [frati],de la o familie care erau in divort.Acesti copii erau bonlavi de TBC,erau foarte slabi ,murdari din cauza mamei care ii neglija.Pe atunci aveao varste cuprinse intre 8 luni,3 ani,6ani si 9ani.Toti au facut trat de TBC 2 ani .De atunci si pana la ora actuala am fost cu cei mici prin mai multe spitale ,deoarece si acum sunt bonlavi.Dupa mai multe internari,acum 3 ani le-au depistat boala de care sufera cei mici.Deficit statural sever prin deficit de GH,Hipotrofie ponderala,Hipoconadism,Nu cresc ,nu se dezvoltamsunt f slabi.Ei fac un trat f scump [4500 lei ]lunar daca ar fi sa-l platesc.Dar trat este gratuit si ptr acesta au nevoe de o alimentatie f buna si de un regim de viata special.Ptr ca acesti copii sa-si revina avem nevoe de ajutorul unir persoane cu suflet mare care sa ne ajute atat financiar cat si alimentar .Din acest mutiv am indraznit sa va scriu acest mesaj ,care vine de la o mama foarte bonlava si f disperata .In acest moment ,copiii nu au alimente ,nu au incaltaminte vine primavara si nu au de nici unele.Va rog din tot sufletul,daca puteti sa-i ajutati pe acesti copii nevinovati care au nevoe de ajutor.Stam intr-o camera de 30 m,nu avem gaz,nu avem incalzire deoarece sunt taiate ca nu am mai putut sa mai fac fata.Va las un nr de cont RO82CECEC001946250353311 si un nr de tel 0746494199.Suntem din Copsa Mica str : Laborator ,bloc 26 apt 6 jud Sibiu .Va multumesc
Total mesaje: 10
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 12:33 9-Dec-2013

rog un ajutor financiar pt a ma putea reface dupa un grav accident de masina in 15 sept. dupa atata timp de ghips mana e tot cu fractura neconsolidata cu o deplasare radius stang,hematomul de la frunte nedizolvat ,coastele dor.deaceea am nevoe de operatie si un tomograf compiuterizat care duc undeva la 2000 euro. rog din suflet ajutati-maa ,cn ma poate ajuta rog contact la nr de tel 0766660354 mentionez ca am 7 copii si ne intretinem din pensia de boala a sotului si ma gandesc ca poate pe aceasta cale vede cn cu putere materiala si vointa sa ne ajute si pe noi sa depasim acest moment greu din viata noastraContinutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS