Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Pentru oameni egali cu certitudini, pareri si convingeri. Totul despre ce inseamna responsabilitatea sociala.

Asociatia SOS Infertilitatea lanseaza portalul www
Total mesaje: 5
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 14:33 19-Mar-2012

Asociatia SOS Infertilitatea lanseaza campania "2% din impozitul pe venituri pentru zambetul unui copil prea mult asteptat", sintetizata pe site-ul dedicat operatiunii 2%, realizat de catre voluntarii SOS Infertilitatea: www.doilasuta.net

Anual, contribuabilii trebuie sa depuna declaratia de venit la administratia financiara, data limita in acest an fiind 25 mai 2012.

Poti directiona 2% din impozitul pe venitul tau catre un ONG, pentru a-i sustine activitatile. Este vorba despre bani pe care i-ai platit deja in 2011, iar daca nu completezi rubrica 2% pentru un ONG in declaratie, acei bani se duc la bugetul de stat, nu mai ai control asupra destinatiei lor.

Poti directiona 2% din impozit pentru a iti ajuta semenii mai putin norocosi, care isi doresc un copil, dar nu il pot avea decat cu ajutor medical sau dupa ce inving jungla birocratica pe care o presupune un proces de adoptie in tara noastra.

Asociaţia SOS Infertilitatea desfăşoară din 2008 o campanie de advocacy pentru drepturile persoanelor afectate de infertilitate, în domeniul reproducerii umane asistate medical şi în cel al adopţiei. Toate acţiunile noastre se desfăşoară în regim de voluntariat, nu avem angajaţi plătiţi, facem totul din convingere şi entuziasm, cu resurse materiale minime. De donatiile si contributiile voastre depinde supravietuirea lor ca organizatie.

Pentru a directiona 2% din impozit, descarcati formularul precompletat cu datele asociatiei SOS Infertilitatea:

· pentru impozitul pe salariu: formularul 230

· pentru alte venituri: formularul 200

Completarea formularului dureaza circa un minut (numele, adresa, CNP-ul, semnatura). Declaratiile trebuie depuse personal sau trimise prin posta la administratiile financiare din judet/sector – gasiti adresele acestora, precum si materiale de promovare a campaniei 2% si alte detalii pe pagina http://doilasuta.net/cum-se-directioneaza-2/

Daca mai aveti intrebari, nu ezitati sa scrieti Asociatiei la adresa contact@vremcopii.ro - voluntarii acestei asociatii raspund tuturor intrebarilor pertinente.

Directionarea a 2% din impozit este un gest simplu, care nu va costa nimic (banii respectivi sunt deja platiti catre stat in 2011) si care ii va permite Asociatiei SOS Infertilitatea sa isi continue activitatile - tot in regim de voluntariat vor face totul, dar vor putea acoperi cheltuielile inevitabile.

Sustineti cauza luptei cu infertilitatea, dati o sansa oamenilor mai putin norocosi care tanjesc dupa zambetul unui copil ce intarzie sa vina!

Vă puteţi alătura nouă pe blogul şi forumul www.vremcopii.ro - mult mai mult decât încă un website. Implicare şi ACŢIUNE colectivă, empatie şi SPRIJIN concret!

Total mesaje: 19
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 15:36 17-Jan-2013
Felicitari ptr ceea ce faceti Fundatia SOS INFERTILITATEA.E un lucru minutat.Felicitari si mult succes si sa dea Dumnezeu sa vi se alature foarte multe persoane proiectului acesta.
[Utilizator Sters]
Data 17:50 20-Jan-2013
Felicitari !!!
Total mesaje: 8
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 08:35 21-Jan-2013
Si eu va felicit ptr initiativa dumneavoastra.Numai bine si Doamne ajuta!!!
Total mesaje: 5
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 11:00 21-Jan-2013

Multumim mult pentru mesaje. Va asteptam alaturi de noi pe

www.vremcopii.ro
Total mesaje: 4
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 20:58 22-Jan-2013
Am vizitat si eu sitee-ul dvs si am gasit acolo lucruri fiarte interesante . Felicitari.
Total mesaje: 9
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 19:36 26-Jan-2013
Si eu am vizitat virtual saitul dumneavoastra si mi-a placut foarte mult.Felicitari ptr tot ceea ce faceti si mult succes pe viitor.


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS