Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Pentru oameni egali cu certitudini, pareri si convingeri. Totul despre ce inseamna responsabilitatea sociala.

Obiective
Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 10:22 23-Sep-2009

Activitatile din timpul liber sunt o prioritate pentru noi? Cat timp acordam problemelor sociale?

Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 13:48 4-Nov-2010
Da, dupa o saptamina de munca cu sculat la 6 dimineata, putinul timp liber care il ai pentru tine si familie este foarte important !! Probabil ca cei care lucreaza la "particular" stiu despre ce vorbesc. Dupa ce muncesti cite 10-12 ore pe zi si esti stors ca o lamiie nu prea iti mai arde de problemele sociale ale comunitatii.
Incerci sa iti rezolvi in primul rind problemele tale. Probabil ca cei tineri sau cei fara obligatii familiale ar putea acorda mai mult timp, daca vor, problemelor sociale.
[Utilizator Sters]
Data 13:54 4-Nov-2010
sa stii ca in perioada in care aveam f mult timp liber nu prea acordam atentie acestor lucruri, nu stiu de ce, deci nu cred ca are o importanta prea mare "cantitatea" de timp liber pe care o ai, ci doar pornirea ta de a face ceva pt ceilalti
[Utilizator Sters]
Data 23:51 6-Jan-2011
corect asa-i ....sunt sigura ...FOARTE MULTI OAMENI POT AJUTA....dar putin sunt cei care o fac..din pacate...
Total mesaje: 16
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 11:22 7-Jan-2011

Ceea ce faci atunci cand nu ai ce face, chiar si in putinul timp liber pe care il ai la dispozitie, te defineste. Asociatia "Misiunea Speranta pentru Romania" a avut placerea sa cunoasca oameni care isi organizau timpul in asa fel incat o parte din el sa fie dedicat actiunilor sociale. Din pacate sunt prea putini cei care actioneaza in felul acesta. Suntem insa convinsi ca gestul lor va influenta in mod pozitiv decizia celor care, din diferite motive, sunt mai retinuti in acest sens.Multumim celor implicati! Curaj celorlalti!

Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 11:43 7-Jan-2011
Felicitari "Speranta pentru Romania !"

Am fost placut impresionata de actiunile intreprinse de dvs., cit si de site-ul de prezentare.

Sunte-ti un exemplu demn de urmat.

Ce ar fi bine de stiut este cit este ajutorul romanilor din Romania si cit este ajutorul romanilor din diaspora ..... in activitatea fundatiei dvs.
Banuiesc ca aici e mai mult munca si ajutorul in bani este mai mult din afara.......
Toata stima pentru implicare !
Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 11:59 7-Jan-2011
Mi-a placut de asemenea promovarea voastra cu " Ce inseamna pentru tine 10 lei ??" Foarte sugestiva !

Este bine ca mai exista totusi o "Speranta pentru Romania " !

Sa speram ca o sa creasca si o sa se dezvolte pe intreg teritoriu Romaniei !
Total mesaje: 16
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 16:25 7-Jan-2011
Multumim mult pentru cuvintele frumoase de apreciere! Adevarul este ca daca stam sa ne gandim putin si chiar vrem sa facem ceva pentru cei din jurul nostru, chiar gasim lucruri de facut! Fie ca este vorba de haine, incaltaminte sau alte obiecte, ajutor financiar sau voluntariat, EXISTA lucruri pe care orice roman le poate face pentru semenii lui. Dar pentru ca acest lucru sa se intample, trebuie intai sa ne schimbam modul de gandire si de percepere a acestor probleme si situatii. Noi, cei de la Speranta pentru Romania, inca mai credem ca exista o speranta pentru tara noastra. Si daca ne unim fortele, putem sa trecem peste aceste perioade grele. Incurajam pe toti cai care au cel putin un firicel de gand in acest sens, sa nu renunte, sa nu se dea batuti si sa continue, sa participe la proiecte sociale, sa ajute cat de putin sau mult de poate! Sunt sigur ca toti avem vecini in varsta sau cunoastem familii care au nevoie de putin ajutor, de o mana de lucru, de o suma mica de bani sau de o paine. Curaj! Se poate! Succes!

Echipa Speranta pentru Romania


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS