Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Cunosti un proiect social care demareaza campanii pentru ajutorarea populatiei in nevoie? Fa-l cunoscut in aceasta categorie sa te putem ajuta sa faci lumea mai buna.

Abilitatile persoanelor cu dizabilitati
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 10:58 4-Jul-2013

Asociatia Acces pentru Toti poate angaja 100 de persoane cu dizabilitati in august-noiembrie 2013.

Doriti sa ne ajutati in acest sens? Atunci votati proiectul asociatiei din cadrul linkului de mai jos. Va trebui sa acordati doar 2-3 minute pentru a face un cont. Totul este foarte organizat - cu cod de validare.

Faceti un cont (apare obtiunea sub casuta de log in dupa ce faceti click) si apoi se urmeaza pasii. Daca ati votat ne-ar placea sa va multumim, deci puteti da un reply acestui mesaj.

Anunta-ti si cunostintele. Este un proiect practic, autentic si trebuie castigat.

Link proiect: Tara lui Andrei - Acces pentru toti

Acces pentru toti

www.ngoaccess.org

Total mesaje: 10
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 17:21 8-Dec-2013
rog un ajutor financiar pt a ma putea reface dupa un grav accident de masina in 15 sept. dupa atata timp de ghips mana e tot cu fractura neconsolidata cu o deplasare radius stang,hematomul de la frunte nedizolvat ,coastele dor.deaceea am nevoe de operatie si un tomograf compiuterizat care duc undeva la 2000 euro. rog din suflet ajutati-maa ,cn ma poate ajuta rog contact la nr de tel 0766660354 mentionez ca am 7 copii si ne intretinem din pensia de boala a sotului


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS