Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Cunosti un proiect social care demareaza campanii pentru ajutorarea populatiei in nevoie? Fa-l cunoscut in aceasta categorie sa te putem ajuta sa faci lumea mai buna.

Tabara Internationala Lucru La Tg-Jiu Emmaus
Total mesaje: 11
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 01:32 19-Jun-2013

In Perioada 1 August -30 August are loc la Targu Jiu o tabara internationala de lucru avand ca scop creare de conditii de trai pentru tinerii care ies din sistemul de stat fostele case de copii . Asociatia Amicii Emmaus Tg-jiu Romania cu sprijinul Emmaus Europa si Emmaus Forbach organizeaza o tabara internationala de lucru unde peste 20 de tineri din afara tarii dau o mana de ajutor in creearea unor spatii de locuit si stocaj incercand sa transforme o fosta hala in spatii normale de viata.

Asociata Amicii Emmaus este o asociatie francez0-romana care comercializeaza obiecte de mobilier second hand vesela haine si jucarii si banii aici lucreaza tineri din sistemul social de stat primesc salariu normal .pe langa asta 20 % din venituri merg care o casa de copii din localitatea Targu Jiu incercand sa ofere micutilor un viitor mai bun.

Pentru Cei interesati de proiect va rugam contactati amicii_emmaus@yahoo.com sau 0722618433 sau 0760615624

Total mesaje: 11
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 01:33 19-Jun-2013
Aceptam orice ajutor Se ofera Cazare si Masa Calda
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 19:41 23-Jun-2013

In Perioada 1 August -30 August are loc la Targu Jiu o tabara internationala de lucru avand ca scop crearea de conditii de trai pentru tinerii care ies din sistemul de stat, din fostele case de copii . Asociatia "Amicii Emmaus" Tg-Jiu, Romania, cu sprijinul Emmaus Europe si Emmaus Forbach organizeaza o tabara internationala de lucru unde peste 20 de tineri voluntari din afara tarii dau o mana de ajutor pentru crearea unor spatii de locuit si stocaj, incercand sa transforme o fosta hala in spatii normale de viata.

Asociata Amicii Emmaus este o asociatie francezo-romana care comercializeaza obiecte de mobilier second hand, vesela, haine si jucarii. Aici lucreaza tineri din sistemul social de stat, primind un salariu normal. Pe de alta parte, 20 % din venituri merg care o casa de copii din localitatea Targu Jiu, incercand sa le oferim micutilor un viitor mai bun.

Se asigura cazare la cort si masa.

Pentru cei interesati de proiect va rugam sa ne contactati la

amicii_emmaus@yahoo.com sau 0722618433 sau 0760615624Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS