Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Citatul zilei:
Dumnezeu nu poate fi simultan în locuri diferite, de aceea le-a creat pe mame.
Proverb evreiesc
Cunosti un proiect social care demareaza campanii pentru ajutorarea populatiei in nevoie? Fa-l cunoscut in aceasta categorie sa te putem ajuta sa faci lumea mai buna.

Proiectul "Punti catre cunoastere"
Total mesaje: 6
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 17:24 30-Dec-2010

Asociatia Young Initiative si Biblioteca Metropolitana Bucuresti anunta deschiderea Centrului de Lectura si Educatie Non-Formala (CLENF) in cadrul Centrului Primire Urgente Copil Abuzat Sector 4 Bucuresti vineri, 17 decembrie 2010.

Infiintarea centrului este parte a proiectului “Punti catre cunoastere”, organizat de Asociatia Young Initiative si Biblioteca Metropolitana Bucuresti in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4 Bucuresti, si finantat de International Research & Exchanges Board (IREX). Scopul proiectului este creşterea gradului de acces la culturǎ, educaţie şi tehnologie pentru un grup 60 de copii instituţionalizaţi cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani, aflaţi în evidenţa Direcţiei Generale de Asistenţǎ Socialǎ şi Protecţia Copilului Sector 4 Bucureşti.

Prin intermediul acestui proiect, voluntarii inclusi in program si bibliotecarii participanti vor organiza activitati de stimulare a abilitatilor cognitive ale beneficiarilor si, de asemenea, vor organiza module de alfabetizare informatica adaptate pe grupe de varsta si calificare deja existenta.

Multumita finantarii primite din partea Fundatiei IREX ca urmare a castigarii editiei septembrie-octombrie a Concursului de Participare Comunitara (apel de proiecte pentru grant-uri), CLENF-ul beneficiaza de dotari moderne si echipamente necesare bunei desfasurari a activitatii (desktop PC-uri, videoproiector, multifunctionala, carti, software educational, filme pentru copii etc.).

Festivitatea de deschidere a Centrului a avut loc pe 17 decembrie 2010, la sediul Centrului de Primire Urgente Copil Abuzat Sector 4 Bucuresti. La eveniment au participat reprezentantii organizatorilor, partenerilor si finantatorului.

Detalii complete despre proiect se pot gasi pe site-ul Asociatiei Young Initiative la adresa www.younginitiative.org/punti.php

Total mesaje: 36
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 13:42 28-Mar-2011
Cum evolueaza proiectul?
Total mesaje: 6
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 14:04 28-Mar-2011

Proiectul evolueaza frumos, voluntarii nostri se implica activ si dorim sa ne extindem echipa. Copiii care participa in cadrul activitatilor derulate dau rezultate din ce in ce mai bune si se deschid catre comunicare si dorinta de a cunoaste cat mai multe lucruri.

In aceasta perioada ne-am mutat, deoarece cladirea a intrat in reparatii capitale. Incepand cu 21 martie, centrul nostru functioneaza in cadrul Centrului de zi Sf. Vasile.

Va invitam sa cititi mai multe detalii in cadrul raportarilor noastre periodice catre Fundatia IREX: http://www.biblionet.ro/forum/viewtopic.php?f=5&t=180 si, de asemenea, sa ne urmariti pe Facebook: http://www.facebook.com/pages/Asociatia-Young-Initiative/178291211433

Total mesaje: 28
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 14:53 29-Mar-2011
Oana, multumim pentru surse! :) Sunt incantati voluntarii de activitatile pe care le fac? Si, se inteleg bine cu cei 60 de copii institutionalizati?
Total mesaje: 6
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 21:27 29-Mar-2011

Da, voluntarii sunt pasionati de ceea ce fac, de evolutia care este deja vizibila. S-au atasat de cei mici si reciproc, creandu-se legaturi emotionale puternice.

Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 18:59 7-Mar-2012
Buna Oana eu sunt din Craiova si as vrea sa stiu daca si la mine in oras este acest proiect ??
Total mesaje: 6
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 20:10 7-Mar-2012

Buna Roxana, deocamdata ne desfasuram activitatea doar in Bucuresti. Pe viitor, nu excludem posibilitatea de a ne extinde. Daca iti place sa scrii articole despre voluntariat, ni te poti alatura ca redactor online in cadrul proiectul Blogunteer.ro

Total mesaje: 7
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 14:21 26-Mar-2012
Buna ziua!
A dori sa devin si eu voluntar in proiectul dumneavoastra.Cum pot proceda?Multumesc.
Total mesaje: 6
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 14:26 26-Mar-2012
Buna ziua,
E foarte simplu. Va invit sa accesati acest link: http://www.younginitiative.org/punti.php
Acolo veti vedea o descriere detaliata a proiectului iar in josul paginii, butonul "Aplica". Va asteptam :)
Total mesaje: 7
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 07:55 27-Mar-2012
Multumesc mult ptr detaliile pe care mi le-ati dat.
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 5 an (i) in urma
Data 01:50 2-Sep-2012Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Site verificat. Nu contine soft rau intentionat. Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS