Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Citatul zilei:
Fara scoala sa nu astepte nimeni nici parinti buni, nici fii buni, si prin urmare nici stat bine organizat si bine carmuit si pastorit.
Ion Heliade Radulescu
Cunosti un proiect social care demareaza campanii pentru ajutorarea populatiei in nevoie? Fa-l cunoscut in aceasta categorie sa te putem ajuta sa faci lumea mai buna.

Daruieste Primul Zambet
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 3 an (i) in urma
Data 12:26 19-Mar-2015

"Daruieste Primul Zambet” este cel de al doilea proiect al Organizatiei (Daruieste Aripi) si ne-am propus reconstruirea si modernizarea Sectiei de Terapie Intensiva Nou Nascuti si a Compartimentul de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta „Sf. Apostol Andrei” Constanta.Realizarea acestui proiect inseamna scaderea considerabila a ratei morbiditatii si mortalitatii infantile neonatale si acordarea ingrijirilor specifice unei sectii dotate eficient pentru un debut sanatos in viata a copiilor nascuti sau transferati aici.....www.daruiestearipi.roContinutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului,
Soleil Roi Charity. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Vel Pitar Soleil Roi Charity