Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Cunosti un proiect social care demareaza campanii pentru ajutorarea populatiei in nevoie? Fa-l cunoscut in aceasta categorie sa te putem ajuta sa faci lumea mai buna.

Cantina sociala Coordonata de Sfantul Stelian
Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 12:32 28-Sep-2009


Asociatia Sfantul Stelian este o organizatie crestin ortodoxa de caritate, care si-a asumat angajamentul crestin de a sprijini material si spiritual cele mai vulnerabile categorii ale societatii: copiii strazii, orfanii, familiile sarmane, batranii singuri si alte persoane dezavantajate.


Cantina Sociala “Sfantul Stelian” este destinata furnizarii de suport alimentar pentru persoane defavorizate, ajutandu-le sa treaca peste situatiile de urgenta generate de lipsa hranei.


Pentru acesti beneficiari, furnizarea de hrana asigura totodata si prevenirea excluziunii sociale si mentinerea unui echilibru social, in sensul in care le permite acestora sa-si redirectioneze cheltuielile catre plata datoriilor casnice (intretinere, electricitate), prevenind situatiile de criza precum evacuarea din locuinte, intreruperea furnizarii utilitatilor, etc.


Cantina Sociala “Sfantul Stelian” este un proiect amplu, destinat acordarii de suport nutritional pentru diferite categorii sociale de beneficiari:- copii ai strazii si din familii dezavantajate


- familii numeroase si foarte sarace


- varstnici singuri, cu venituri insuficiente


- persoane fara adapost


Total mesaje: 0
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 11:53 29-Sep-2009
Aceasta asociatie a facut parte si din editia pilot a campaniei Imparte! nu-i asa?
Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 12:00 29-Sep-2009
Buna Elena,

Intr-adevar, cantina coordonata de asociatia Sf. Stelian s-a aflat printre institutiile care au participat la campania pilot "Imparte! E mai mult decat o felie de paine". Aceasta institutie insa a inteles necesitatea de a-si face cunoscut mesajul si totodata, oportunitatea de a se inscrie in aceasta comunitate pentru a-si populariza actiunile. De aici si gestul coordonatorilor asociatiei de a-si face cont pe platforma imparte.ro!


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS