Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Cunosti un proiect social care demareaza campanii pentru ajutorarea populatiei in nevoie? Fa-l cunoscut in aceasta categorie sa te putem ajuta sa faci lumea mai buna.

Tabara WorkCamp Voluntariat Emmaus Franta
Total mesaje: 11
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 13:33 3-Jul-2014

Comunitatea Amicii Emmaus Targu Jiu Organizeaza in perioada 9 iulie - 23 Iulie si 20 August -31 August la Targu Jiu tabara de lucru internationala cu scop social in care 30 de tineri din Franta , Germania si Franta vin sa de o mana de ajutor in crearea de spatii de locuit de viata in cadrul comunitati. Proiect sustinut in colaboare cu Emmaus Franta si Emmaus Forbach.

Se ofera cazare la cort 3 mese pe zi alternand munca in echipa cu vizitele turistice in judetul Gorj. Transalpina, Ranca, Manastirea Tismana, Muzeul Satului si multe altele.

Conditii de participare Varsta min 18 ani

Cunoasterea unei limbi straine engleza franceza germana

Cine suntem :

Comunitatea Amicii Emmaus este o o fundatie care ajuta indiferent de natura ajutolui persoanele care din diferite motive nu au un loc de locuit si au ajuns in strada oferind-ule cazare masa si celor seriosi un loc de munca in cadrul comunitatii. Amicii Emmaus vinde mobila second hand 40% din incasari merg la o casa de copii din localitate care fara ajutorul financiar lunar al comunitatii s-ar fi inchis . Persoanele de aici invata sa restaureze mobilierul totodata invatand o meserie.

Telefon Contact Amicii_emmaus@yahoo.com Telefon 0760615624

Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 15:01 3-Jul-2014
Succes! Poate ne intalnim pe Transalpina :)
Total mesaje: 5
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 15:18 5-Jul-2014
ar fi fosta bine daca ajungea si la noi in tecuci jud galati ar fi facut si vanzare la lucrurire care le au si mas alatura si eu ca voluntar dar im este greu sa ajunga acolo


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS