Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Cunosti un proiect social care demareaza campanii pentru ajutorarea populatiei in nevoie? Fa-l cunoscut in aceasta categorie sa te putem ajuta sa faci lumea mai buna.

Actiune caritabila in Centru de batrani Sf Vasile
Total mesaje: 22
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 12:12 8-Feb-2014

Pentru cei ca vor sa se implice intr-o actiune de binefacere in caminul de batrani Sf. Vasile din sect. 4 unde sunt 87 de batrani institutionalizati.Incerc sa strang in jur de 1500 ron pentru a face pungi de cadouri pentru batrani.Ma adresez doar celor ce vor sa se implice din Bucuresti pentru a nu exista suspiciuni.Punem fiecare cat putem...putinul fiecaruia dintre noi poate aduce alinare si un zabmet pe fetele acestor batrani in suferinta.Ne intalnim,facem cumparaturile si pungile de cadouri impreuna apoi mergem la centru.La centru totul este aranjat.Am aranjat si cu corul de adolescenti al unei biserici sa vina si sa le cante batranilor cateva cantece dupa care noi le vom darui pungile cu cadouri.

Va las numarul meu de tel. pentru cei interesati. Guido Serban 0721324366

Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 4 an (i) in urma
Data 22:44 26-Oct-2015
https://www.facebook.com/Schimb-sau-imprumut-539720709537569/?ref=hl


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS