Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Te rugam sa semnalezi aici problema ta tehnica sau admibnistrativa. Iti vom oferi asistenta in cel mai scurt timp.

Donatie
[Utilizator Sters]
Data 23:19 30-Sep-2016

Buna seara, am donat la 2 doamne de pe site mai multe produse mixte noi si vechi (hainute copii, hainute dama, papuci, etc , diverse. Astazi le-am trimis prin atlassib si probabil marti vor ajunge . Avand in vedere ca sunt noua in cadrul acestei comunitati nu stiu unde ar trebui sa bifez "colet expediat" sau unde ar trebui sa apara donatie efectuata. Multumesc frumos. O seara placuta va doresc.

Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 20:30 2-Oct-2016
Buna seara,
Nu exista un asemenea sistem pentru ca nu poate fi controlat fiind doar la altitudinea utilizatorului. Cel mult, daca ai pus anunt donatie, mergeti acolo si schimbati status-ul in "Expirat" si eventual editati-l si stergeti datele de contact daca exista in cadrul anuntului. Anunturile vor ramane in istoricul personal ca si activitate de donator. Anunturile in care sunt sterse complet informatiile initiale privind bunurile donate, le eliminam ca fiind irelevante.

Seara frumoasa,
[Utilizator Sters]
Data 09:59 3-Oct-2016
Buna dimineata,

Pentru mine nu este important sa apara notat ca am donat.
Eu vroiam doar sa imi fac treaba in cadrul site u lui imparte.ro. Dar daca nu este o obligatie atunci e mai bine asa.

Multumesc si va doresc o zi plina de reusite.

Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 11:58 3-Oct-2016
Buna ziua,V-ati indeplinit misiunea si este suficient :) Important este ca dumneavoastra sa aveti multumirea ca ati facut un lucru bun.Zi frumoasa si numai bine, Adrian
[Utilizator Sters]
Data 12:04 3-Oct-2016
Multumesc asemenea. :) imi pare bine de cunostinta. Este o placere sa fac cunostinta si cu oameni care fac bine fara sa astepte ceva la schimb.
Moderator
Total mesaje: 559
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 12:44 3-Oct-2016
Multumirea este doar sufleteasca, dar in domeniul umanitar-caritabil de multe ori ai si deceptii. Iar ca sa supravietuiesti si sa-ti continui misiunea, ai nevoie de o doza de pragmatism si mai putin de implicare emotionala.

Implicarea emotionala denatureaza perceptia realitatii si poate conduce la esecuri si ulterior la renuntare. Ori daca vrem sa ne continuam misiunea, trebuie sa gandim la rece, logic si pragmatic si sa eliminam din start aspectele negative cu toate implicatiile.

In aproape 3 ani de cand administrez acest portal, s-au retras multi donatori de valoare tocmai datorita implicarii emotionale care in final a condus la deceptii majore. Dar, asa se intampla cand faci lucrurile dupa cum iti dicteaza primul impuls si fara o analiza la rece a situatiilor in care te implici. Iar asta nu insemna rautate, ci a alege intre ce merita intr-adevar implicare si ce nu.

Zi frumoasa,

Adrian Nicolescu, Administrator si Coordonator Relatii Publice Imparte.ro, Vicepresdinte Fundatia SinVi
[Utilizator Sters]
Data 13:36 3-Oct-2016
Eu ajut pentru ca vreau sa ajut. Stiu ca exista posibilitatea de a ajuta pe cineva care nu merita, dar eu cred ca Dumnezeu plateste fiecaruia dupa cum merita. Sa stiti ca eu ajutor nu am primit de la cei carora le -am oferit, insa cand am avut nevoie Dumnezeu mi-a trimis ajutor prin alte persoane. Intotdeauna ajutorul mi sa intors, dar nu de la aceeasi persoana caruia eu i-am oferit.Este adevarat ca inainte de a ajuta, am stat putin de vorba cu persoanele respective si sper ca le-am citit bine sufletele. Oricum, mai este o vorba "ulciorul nu merge de multe ori la apa" sau "pasarea pe limba ei piere". Cine are urechi sa auda si ochi sa vada, va vedea destul de repede oameni care nu merita.


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS