Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Orice gand care iti trece prin minte despre experientele tale, faptele care te motiveaza sa fii o persoana mai buna si directii noi de dezvoltare si imbunatatire pentru Imparte sunt mai mult decat binevenite.

Adevarate probleme
Total mesaje: 14
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 16:34 17-Jan-2011

De vreo 5 ani de cand m-am mutat in capitala, avand serviciul de asa natura, am ocazia, daca-i pot spune asa, sa cutreier putin cate putin tot Bucurestiul, asta incluzand si intratul prin cateva mii de apartamente (facandu-mi meseria), sa cunosc, sa socializez cu oameni de toate varstele si din toate clasele sociale. Pe langa multe alte cunostinte si expierente pe care le-am acumulat, am constatat faptul ca aproape toti oamenii cu care am vorbit , fie ei chiar si patroni, parlamentari, artisti, bancheri, studenti, pensionari, etc, se plang ca "nu au", si ca "nu le ajunge", chiar daca am vazut cu ochii mei ca cei mai multi dintre ei, au o situatie medie sau peste medie. Nu vreau sa spun decat ca romanii sunt din pacate un popor care inca mai "sufera" de dorinta de a avea cat mai mult, fara o limita, fara a fi constienti ca in cele mai multe cazuri este SUFICIENT. Sunt si statistici din care putem vedea ca Romania este in topul celor mai mari consumatori (de la alimente pana la bauturi alcoolice, tigari. masini scumpe, etc) din lume, asta in conditiile in care numarul populatiei este relativ mic iar nivelul de trai este considerat mediocru comparativ cu alte tari. ESTE ADEVARAT CA SUNT SI OAMENI CU ADEVARAT NEVOIASI IN TARA ASTA, INSA UN NUMAR SI LA UN NIVEL MULT MAI MIC DECAT CREDEM NOI COMPARATIV CU ALTII. Noi consideram grele si momentele in care nu mai avem bani de o pizza sau de un Mac' . Cerem totul fara a da nimic continuand sa fim niste snobi. 10 milioane de copii mor anual la nivel mondial din cauza lipsei de hrana (subnutritie) si a conditiilor insalubre in care traiesc, iar din acestia, 5 milioane sunt numai din Africa. De acolo ar trebui inceput. Atat timp cat poti alerga si iti poti face planuri de viitor, nu tu ai o problema!!

Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 10:33 18-Jan-2011
Foarte bine punctat Catalin !! Mare adevar ai grait !

Se plang ca "nu au", si ca "nu le ajunge" ........

"Nu vreau sa spun decat ca romanii sunt din pacate un popor care inca mai "sufera" de dorinta de a avea cat mai mult, fara o limita, fara a fi constienti ca in cele mai multe cazuri este SUFICIENT. "

Asa este !
Am constatat cu uimire ca cer ajutor si ca am si ajutat uneori persoane (necunoscute) la fel de bine imbracate ca si mine ..... ca sa nu spun altfel......

Cind dau un anunt, o cerere nu stii de fapt care e adevarul de la capatul celalalt.... Ii crezi si incerci sa ii ajuti daca iti sta in putinta.
Total mesaje: 18
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 08:58 19-Jan-2011
buna ziua .draga catalin ai mare dreptate, citesc tot si toate rubricile de aici ,persoane nevoiase sant dar nu atatia care intra si dau anunt au nevoi mari,eu m0am invatat minte si fac ancheta acasa la ei ne anuntata cu echipa.sant oameni care cred ca ne fraieresc ...,dar, mai sant persoane care le scoti la lunina din saracie lucie,apoi te privesc de pe scara de pompieri de multe ori m-am gandit ca mai bine faceam un adapost pt caini.nyna stefan
[Utilizator Sters]
Data 17:44 19-Jan-2011
Mare problema mai avem cu nemultumirea asta...
"Noi consideram grele si momentele in care nu mai avem bani de o pizza sau de un Mac" si bine a zis Catalin. Cred ca ar trebui sa fim multumiti cu cat avem, pentru ca pana la urma unde ne duce nemultumirea? Cred ca la ruina sufleteasca. Vrem mai mult si mai mult... Intr-adevar sunt si familii care au nevoie de ajutor, insa de multe ori ajutorul nu ajunge la ele pentru ca sunt si oameni care, desi nu au nevoie de nimic, doar vor sa castige de pe urma celor care vor sa ajute, se baga in fata celor cu adevarat nevoiasi. Ma tot gandeam zilele trecute, cum se poate ca cineva sa faca atata rau? Sa astepti ajutor si bani cand tu nu ai nicio boala, esti sanatos tun, poti munci, dar ai atata lene in tine ca nu-sti poti misca decat degetele pe tastatura sa mai minti pe cineva sa-ti trimita 100 lei... E grav ce se intampla, insa sper ca Dumnezeu sa ne dea intelepciunea sa vedem care sunt acele persoane care intr-adevar au nevoie de noi...
[Utilizator Sters]
Data 10:27 23-Jan-2011
INCET ,INCET CU GREU MAM ADUNAT DESI TOTUL PAREA CA NU VOI GASI NICI O REZOLVARE ANUL 2011 ,A FOST CEL MAI GREU AN DIN VIATA MEA SI A FAMILEI MELE .PRIMUL SEMN A FOST ,CRIZA MAMEI MELE LA 12 NOAPTEA NU AM PUTUT SA MA BUCUR DE NIMIC STIND LA CAPUL MAMEI MELE INPREUNA CU SURIOARA MEA SI RUGINDU-MA LA DUMNEZEU SA-SI REVINA MAMI DAR DUPA PUTIN TIMP MIAM DAT SEAMA CA ANUL 2011 NU E TOCMAI ANUL BUN PENTRU NOI.DUPA ZILE LUNGI DE DURERE SI ASTEPTARE ,AM FACUT TOT PENTRU MAMA MEA ,IAM CUMPARAT DE 3 ORI TRATAMENT ,CU GINDUL SA SE FACA BINE DAR …NU MAI AVEA NICI O SANSA ,IAR VINERII NOAPTEA NU NEA TREZIT NICI PE MINE NICI PE SURIOARA MEA SI A CHEMAT SALVAREA ,PLECIND LA SPITAL .,,SA SCAPE DE DURERE SI ASA A SCAPAT MAMA MEA FIIND OPERATA SCOTINDUI 15 PIETRE .TOATE AU O SEMNIFICATIE : PRIMA PIATRA SI CEA MAI MARE E PIATRA CARE I SA LUAT DE LA FIERE DAR NU SI DE LA INIMA BOALA SAU BOLILE MELE 2 LOCUINTA SOCIEALA CARE SIO DOREA DIN TOT SUFLETUL 3 PATRU LUNI CARE TATI NU A AVUT MUNCA 4 INCEPEREA ANULUI SCOLAR ,5 LIPSA BANILOR DE A PUTEA PLATI BANCILE ,LUMINA ,ABONAMENTUL LA TELEFON SI INTERNET ,6 LIPSA DE A NE ASIGURA TRAIUL DE A AVEA CE NE PUNE PE MASA ,SI RESTUL PETRELOR E SUFERINTA UNEI MAME ASA CUM E MAMA MEA SE LASA PE EA CA NOI SA AVEM SI SA NE STIE FERICITE ,CEA MAI MARE BUCURIE A EI E SA FIM NOI BINE DE EA NU EA PSAT NICEODATA .FARA EA NU VAD CUM AR FI LUMEA DE-ACEIA PENTRU MINE E ICOANA VIETII MELE ,SI MA ROG LA DUMNEZEU CA EA SE SE REFACA BINE SI SA ZINBEASCA DIN NOU ….TE IUBESC MAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS