Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Orice gand care iti trece prin minte despre experientele tale, faptele care te motiveaza sa fii o persoana mai buna si directii noi de dezvoltare si imbunatatire pentru Imparte sunt mai mult decat binevenite.

Sprijin
Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 12:18 16-Sep-2009

Apreciati implicarea companiilor in sprijinirea donatiilor?Total mesaje: 0
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 13:27 22-Sep-2009

Imi pare bine ca sunt membru al acestei comunitati online. In prezent lucrez intr-un ONG si pot sa spun ca stiu ce inseamna implicarea unei fundatii in mediul social. Subiectul nu este nou, si mai ales in Romania. Iar in acest sens afirm ca in calitate de agentii si fundatii de profil avem ocazia si putem sa ne dezvoltam pozitiv.


Sunt interesat si de topicuri noi de discutie, pe baza carora putem comenta.

Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 14:37 24-Mar-2010
Apreciez acest lucru, insa daca doriti sa faceti o fapta buna cred ca ar trebui facuta fara a trimite nici un cod. Faceti donatia automat raportat la numarul de vanzari.
Cu stima!
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 16:45 25-Mar-2010
Am postat pe blogul meu personal imaginea campaniei voastre si link-ul care-i va trimite pe vizitatori aici. Nu stiu daca va ajuta prea mult, dar contribui cum pot. Apropos, mai sus cineva spunea ca activeaza in cadrul unui ONG. Eu locuiesc in Arad. Daca aveti o filiala aici, sau doriti sa deschideti una , nu ezitati sa ma contactati.
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 00:05 28-Mar-2010
Apreciez.
Total mesaje: 10
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 17:36 20-Jul-2010
Cred ca o companie are foarte multe de spus in actele de implicare sociala. Este un gest laudabil pentru ca in felul acesta sunt ajutati tot mai multi oameni.
Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 10:36 25-Oct-2010
Da, ar fi foarte bine daca macar 50% din companii ar face donatii ; dar cred ca procentul e foarte mic al celor care fac donatii.... nu le pasa decit cum da scoata cit mai mult profit !!!


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS