Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Orice gand care iti trece prin minte despre experientele tale, faptele care te motiveaza sa fii o persoana mai buna si directii noi de dezvoltare si imbunatatire pentru Imparte sunt mai mult decat binevenite.

Implicare
Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 12:17 16-Sep-2009

Va motiveaza personal implicarea sociala?

Total mesaje: 0
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 16:10 21-Sep-2009
Personal consider importanta implicarea personala! Cu un simplu gest poti aduce zambetul pe fata unei persoane care nu a fost atat de norocoasa ca si tine! De fapt, totul se rezuma la dorinta de a vrea sa ii ajuti pe cei de langa tine!
Total mesaje: 0
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 12:49 22-Sep-2009

Sunt incantat de aceasta idee. Ati atins o problema care nu era vizibila in acest domeniu, si anume constientizarea si implicarea populatiei in acest demers.


Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 11:23 24-Sep-2009
Buna dimineata Anonim,

Lucrurile sunt simple si se indreapta spre o directie noua. Specificul campaniei online face legatura intre utilitatea produsului French Toast si initierea actului de vointa si necesitatii de implicare a consumatorului in aceste probleme sociale.
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 19:32 3-Feb-2010
Apreciez initiativa dumneavostra. Pacat ca am aflat abia acum. Sper ca exemplul dat de dumneavoastra sa fie urmat si de alte firme.
Succes in continuare si sper sa fiu alaturi de dumneavoastra mai des.
Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 19:03 7-Feb-2010
Se pregateste sa scape oamenii suferinta, dar viata ei este pusa in pericol. Alexandra Comanici, o tanara de 23 de ani din Ploiesti, studenta in anul V la Facultatea de Stomatologie Targu Mures, se zbate intre viata si moarte. La sfarsitul anului trecut a aflat ca sufera de o boala necrutatoare: leucemie acuta limfoblastica cu celule T. Este o boala "oarba" si imprevizibila cauzata de multiplicarea maligna si aberanta a globulelor albe din sange, cu care poate trai ani buni sau care o poate dobori in cateva zile. La momentul actual, Alexandra este internata intr-o clinica din Italia unde ar trebui sa fie supusa unui transplant cu celule stem de la un donator neinrudit. Din pacate, insa, clipele se scurg in defavoarea ei. Interventia este extrem de costisitoare pentru familia tinerei, pretul operatiei ajungand la 80.000 de euro.
Donatii:
LEI: RO29BTRL02701201554 077XX
EURO: RO75BTRL02704201554 077XX
conturi deschise la Banca Transilvania pe numele tinerei, Comanici Alexandra

Povestea ei: http://alexandra-comanici.ro/index.php
Total mesaje: 7
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 17:39 20-Jul-2010
Da, ma motiveaza! Vreau sa fac in fiecare zi ceva pentru a-i ajuta pe ceilalti de langa mine. Cred ca asta ma face sa ma simt cel mai bine.
Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 14:59 19-Oct-2010
Da, in acest moment imi doresc sa ma implic social .Acum, privind in urma cred ca mi-am ratat cariera .... Mi-ar fi placut sa lucrez in domeniul social, cu copii mai ales. Imi pasa de oamenii de linga mine, si incerc sa ajut cit pot, de cite ori am ocazia.Imi place sa vad oamenii multumiti si zimbitori.Dar imi place in acelasi timp ca oamenii sa aiba bun simt si sa nu intinda coarda.Dar cum spunea cineva tot aici pe site intelepciunea vine odata cu virsta.Cind esti tinar ai totusi alte prioritati mai arzatoare decit implicarea sociala. O zi buna, tuturor !


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS