Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Orice gand care iti trece prin minte despre experientele tale, faptele care te motiveaza sa fii o persoana mai buna si directii noi de dezvoltare si imbunatatire pentru Imparte sunt mai mult decat binevenite.

Saracia cea mai grea boala!!!
Total mesaje: 8
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 19:17 19-Jan-2013

Sunt multe boli in lumea asta vindecabile sau nu,insa in ultimul timp cea mai grea boala care s-a raspandit in toata lumea,dar in special in Romania boala asta a devenit boala cronica .Diagnosticul SARACIA!!!! Sunt multi oameni pe care i-a ingenunchiat grija zilei de maine!!!

[Utilizator Sters]
Data 17:33 20-Jan-2013
Sărăcia este un conducător sigur care duce pe om pe cărarea spre cer.
Total mesaje: 9
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 19:32 26-Jan-2013
Saracia este o boala fara leac in aceasta perioada ptr multa lume,in special ptr majoritatea romanilor.
Total mesaje: 45
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 15:10 27-Jan-2013
Sintem saraci pentru ca nici statul nu ne ajuta cind reclai o nedreptate nimeni nu ia masuri eu am lucrat 8 ore iar contract mi-au facut pe 4 ore nu mi-au platit asigurarile sociale si nici pt cartea de munca iar cind am reclamat pe patron la inspectoratul teritorial de munca a venit la firma un inspector a intrat in birou la patron iau dat o pereche de cizme din piele iar eu am primit un picior in dos pt ca nu mi-am tinut gura si luam 250 roni lunar si 10 bonuri Cu bani astia poti plati taxe si creste copii?Nu Si statul ce face?Nimic tine cu cel ce are bani
Total mesaje: 82
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 10:05 30-Jan-2013

[quote=Mihaela Stetcu]

Daca stelele mai pot darui lumina, daca cerul mai are lacrimi, daca timpul mai ingaduie suflare , este pentru ca Dumnezeu vrea sa-ti sopteasca :,, ai mare pret in ochii mei! ,,.El stie unde erai , El stie unde esti , El stie unde doresti sa ajungi , El stie cum sa te conduca .Dumnezeu are planuri minunate pentru tine ! Aminteste-ti ca oriunde ai fi si oricum te-ai simti Dumnezeu stie!

Daca stelele mai pot darui lumina, daca cerul mai are lacrimi, daca timpul mai ingaduie suflare , este pentru ca Dumnezeu vrea sa-ti sopteasca :,, ai mare pret in ochii mei! ,,.El stie unde erai , El stie unde esti , El stie unde doresti sa ajungi , El stie cum sa te conduca .Dumnezeu are planuri minunate pentru tine ! Aminteste-ti ca oriunde ai fi si oricum te-ai simti Dumnezeu stie!Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS