Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Orice gand care iti trece prin minte despre experientele tale, faptele care te motiveaza sa fii o persoana mai buna si directii noi de dezvoltare si imbunatatire pentru Imparte sunt mai mult decat binevenite.

CÂT COSTĂ UN PACHET DE ȚIGĂRI?
Total mesaje: 17
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 08:42 16-Jan-2013
Exista mancaruri pentru micul dejun care costa mai putin si sunt si mai sanatoase decat margarina, banza topita si parizerul (care au toate numai chimicale). Eu spre exemplu mananc fulgi de ovaz(3 lei un kg) cu lapte (3 lei litrul) si astea imi ajung peentru micul dejun mai multe zile.
[Utilizator Sters]
Data 08:50 16-Jan-2013
Buna tuturor! Ai mare dreptate Lili Ana,bravo ptr alimentati ta sanatoasa.De ce sa inlocuim branza naturala cu cea topita,parizerul si mezelurile sunt foarte daunatoare.Stiti din ce se fac mezelurile???Daca ati sti nu ati mai manca va asigur eu.Iar margarina este la fel de ordinara.
Daca tot vrem sa mancam sanatos sa ne rezuman la lapte,branza,oua,fulgi de porumb,suc natural de fructe facut in casa .Inainte femeile faceau diverse siropuri de fructe insa acum ne-am emancipat sa zic asa -nu mai facem acele siropuri ci dam banii pe tot felul de sucuri cu care ne bagam boala in organism.Ne place sa ne comparam cu americanii sau cu tarile bine dezloltate atat din punct de vedere economic cat si social insa la ei alimentele nu sunt toxice si cu foarte multe euri in ele,sau facute din toate ciurucurile.Ei se respecta si nu ar folosi asa ceva niciodata.
[Utilizator Sters]
Data 16:06 16-Jan-2013
Pai tocmai ca nu-i folositor ce sfatuiti dumneavoastra lumea sa cumpere asta este problema si eu le dau dreptate doamnelor lili ana si madimadi.Pacat ca dati astfel de sfaturi nefolositoare.Nu va cerut nimeni parerea.Sau poate ca vreti sa atrageti atentia sa va bage lumea in seama .
Total mesaje: 8
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 18:28 16-Jan-2013
draga doamna care ai conceput acest subiect,nu ti se pare ca sunt probleme mult mai delicate de rezlovat decat sa atacati pe unii si pe altii??? Faceti fapte bune si ramaneti in anonimat daca le faceti,daca nu vedeti-va de treaba.Sa nu uitam ca acesta este un sait de caritate nu de CIRC asa cum cred unii....Ca ce le place mai mult romanilor decat CIRCUL.....dumneavoastra oricine v-ar spune ceva aveti ceva rautacios de comentat.Nu vedeti deja ca nu aveti dreptate.....lasati-o balta.....
Total mesaje: 11
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 21:44 16-Jan-2013
NU JUDECAM NOI CA NU AVEM CUM NU STIM SITUATIA NIMANUI ,PRIN CE TECE ,DOAR DUMNEZEU POATE SA JUDECE SI PE CEI CE AU SI PE CEI CE NU AU
IAR CIT COSTA UN PAKHIET DE TIGARI ,ACUM IN JUR DE 13 RONI ADICA CU 13 RONI FACI MINCARE LA COPII.
DA AM FUMAT INAINE CU UN AN MAM LASAT ACUM NU FUMAM CA VIATA NEA PUS LA GRELE INCERCARI NU AVEAM BANI NICI SA MINCAM A FOST LUNI CIND MINCAM SEARA O DATA SI PRIN VECINI SAU PRIETENI ASTA E .IAR CINEFUMEAZA E PROBLEMA LOR .
Total mesaje: 17
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 08:45 17-Jan-2013
Imi cer scuze ca am creat o astfel de polemica. Adevarul e ca ideea utilizatorului care a creat acest subiect este buna. Mi s-a intamplat sa aud oameni plangandu-se ca nu au bani, in conditiile in care fumau. Deci de tigari aveau bani dar de mancare nu.
Total mesaje: 20
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 17:53 17-Jan-2013

Lili Ana said:
Imi cer scuze ca am creat o astfel de polemica. Adevarul e ca ideea utilizatorului care a creat acest subiect este buna. Mi s-a intamplat sa aud oameni plangandu-se ca nu au bani, in conditiile in care fumau. Deci de tigari aveau bani dar de mancare nu.

buna ziua,

foarte bine ati scris,

eu sunt impotriva fumatorilor si daca o persoana calculeaza citi bani strica pe tigari si ce ar fi putut sa cumpere apoi de ei, ar constata ca dreptate.

Eu cred ca pe acest site fiecare poate deschide eorice discutie, fiecare are o parere si trebuiie respectata, prin urmare cei care nu sunt de acord cu dvs ar trebui sa isi prezinte punctul de vedere in mod politicos si prietenos, doar nu avem nimic unii cu alti, ne ajunge viata reala pe care o traim zi di zi !

va doresc numai bine !Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS