Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Orice gand care iti trece prin minte despre experientele tale, faptele care te motiveaza sa fii o persoana mai buna si directii noi de dezvoltare si imbunatatire pentru Imparte sunt mai mult decat binevenite.

Cum sa donezi monede straine
Total mesaje: 28
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 17:11 24-Jul-2012

O idee geniala, care poate mi-ar fi trecut prin cap la un moment dat...Am citit recent un studiu de caz despre compania aeriana British Airways.

Ce face ea? Compania s-a gandit sa foloseasca monedele straine ramase in buzunarele turistilor americani care calatoresc prin toata Europa - si vorbim de milioane de turisti..

Cum? A devenit partenera Unicef in cadrul programul "Change for Good" ("Schimbarea in bine") cu ajutorul caruia British Airways i-a convins pe pasagerii curselor sale sa doneze monedele si bancnotele straine pentru un fond al UNICEF destinat ajutorarii copiilor defavorizati.

Pana acum, programul global a strans donatii in valoare de 103 milioane de dolari!! Este una dintre cele mai eficiente modalitati de a strange donatii pentru o cauza. De astfel de idei avem nevoie si noi.

Voi ce credeti?Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS