Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Orice gand care iti trece prin minte despre experientele tale, faptele care te motiveaza sa fii o persoana mai buna si directii noi de dezvoltare si imbunatatire pentru Imparte sunt mai mult decat binevenite.

Cum isi bat unii joc de buna credinta a altora
Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 13:18 12-Oct-2010

Saptamina trecuta m-am intilnit cu un vecin, foarte bucuros ca a gasit de vinzare o multime de lucruri ieftine si bune, cu doar 1 leu bucata !

Unde ? La iesirea din Bucuresti, in talciocul din Militari !

De la cine ? De la cei care "transporta" ajutoare si care injumatatesc produsele pe drum, umflindu-si propriile buzunare !

Imbracaminte, incaltaminte si altele cu doar 1 leu bucata ; ieftin nu ?

In nici o ora golesc o dubita si se aleg cu citeva milioane bune, vinzind lucruri donate ! Ce parere aveti de asta ?

Doar in Romania cred ca se putea intimpla asa ceva !

E trist cum unii isi bat joc de munca si buna credinta a celor ce doneaza , in timp ce adevaratii sinistrati asteapta si spera sa primeasca un ajutor care nu mai vine!

Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 17:30 13-Oct-2010
"Doar in Romania cred ca se putea intimpla asa ceva!"
aiurea, dar si cel care cumpara poarta si el o vina, in loc sa se bucure ar trebui sa-si puna pofta in cui, de ce nu cheama cineva organele competente? in caz ca detin si acte legale, atunci chiar ca
"Doar in Romania cred ca se putea intimpla asa ceva!"
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 16:43 22-Oct-2010

Aveti senzatia ca cei cara fac chestii din astea...chiar nu au sprijin din partea organelor competente? S-au contrabanda nu se face cu sprijinul organelor abilitate... sa fim seriosi, sunt prinsi mereu doar cei amarati care poate castiga bani de o paine, nu cei care au cotizat unde trebuie...

Total mesaje: 16
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 11:31 27-Oct-2010
Adevarul trist este ca exista foarte multi oameni si asa zise organizatii care fac astfel de lucruri. Cel mai mare rau care apare sunt consecintele. Din cauza lor, si cei care chiar ar putea sa faca o treaba buna, cei care au proiecte serioase, cei care chiar incearca sa ii ajute pe altii - sunt priviti foarte suspicios. Mi s-a intamplat de mai multe ori fiu luat la intrebari de politie sau de anumiti posibil donatori desrpre organizatia pe care o reprezint si despre ceea ce fac, tocmai datorita unor oameni fara constiinta si fara prea multa inteligenta, care isi folosesc putina materie cenusie pe care o au pentru a face rau, pentru a-si satisface egoismul bolnav, fara sa se gandeasca la cel care chiar are nevoie de acele lucruri.
Inca nu stiu ce s-ar putea face in legatura cu acesti hoti, dar as sustine cu putere o campanie importriva lor. Cred ca si statul ar trebui sa se implice cumva in asta. Inteleg ca sunt oameni corupti in politie si in alte institutii, care "ajuta" la furt. Asta nu trebuie sa ne opreasca. Sunt sigur ca exista si oameni care mai au constiinta, oameni inteligenti si integri, care vor ajuta.
Trebuie sa facem ceva!
[Utilizator Sters]
Data 13:48 4-Nov-2010

Da, intr-adevar, e trist ceea ce se intampla, putem insa ca, in loc doar sa constatam chestiile astea, sa facem ceva - de exemplu, in momentul in care stiti de o astfel de "initiativa" sa o postam pe forum, la acest topic pt ca macar lumea sa stie ce se intampla si de ce sa se fereasca, ce ziceti?

Total mesaje: 16
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 16:19 4-Nov-2010
De acord! Voi fi cu ochii-n 4! ;)


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS