Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Orice gand care iti trece prin minte despre experientele tale, faptele care te motiveaza sa fii o persoana mai buna si directii noi de dezvoltare si imbunatatire pentru Imparte sunt mai mult decat binevenite.

Un citat drag mie
Pagina: 1 2
Total mesaje: 14
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 21:02 12-Sep-2010

De ce sint oamenii tristi: Sunt prizonieri in povestea lor personala. Toata lumea crede ca obiectul vietii acesteia este sa urmeze un plan. Nimeni nu se intreaba daca acest plan e al lui sau a fost creat de altcineva. String experiente, amintiri, lucruri, idei ale altora si asta e mai mult decit pot duce. Dar isi uita propriile vise. - Paulo Coelho in Zahir

Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 10:38 15-Sep-2010
“Scopul vietii noastre nu este de a fi fericiti. Scopul vietii este de a fi de folos, onorabil, marinimos, pentru a face diferenta ca ai trait si ca ai trait bine”, Ralph Waldo Emerson - un gand bun de la imparte.ro
Total mesaje: 28
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 15:33 15-Sep-2010
"O albina cauta 2 milioane de flori sa stranga 500 mg de miere. Munca noastra nu inseamna nimic pe langa datoria lor. Asa ca pastreaza-ti spiritul tanar si continua sa muncesti" - Anonim
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 23:21 1-Oct-2010
A te lupta cu tine însuţi este lupta cea mai grea; a te învinge pe tine însuţi este biruinţa cea mai frumoasă. G. W. Leibniz
Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 13:50 7-Mar-2012
" Daca nu esti cu mine....., inseamna ca esti impotriva mea ....."

Ce parere aveti de acesta idee ??

Exista doar alb si negru ? Sau si zeci de tonuri de gri ..........??
Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 15:11 14-Mar-2012
" Dar din dar se face rai "

Oare va disparea egoismul si calicia romanilor in urmatoarea suta de ani ??
Nu cred ......... Incrincenata lupta dupa avere ......
Total mesaje: 14
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 20:34 14-Mar-2012
Tind sa cred ca romanilor le lipseste cea mai de pret calitate pe care un om o poate dobandi, si anume, DISCERNAMANTUL. Indraznesc sa va arat mai jos un articol (cu rugamintea de a citi in intregime) care caracterizeaza poporul roman intr-un mod mai aparte.
‎ "Revoluţia n-a existat cu adevărat. E doar o poveste dintr-o altă lume, mai ireală decât Twilight Zone. O lume plină de tineri trimbulinzi care-şi trimiteau poezii de dragoste, ştiau să se ţină de mână şi să se în­dră­gos­tească de o carte. O lume cuminte, cu oameni care trăiau încet şi-n fi­e­care zi, aş­tep­tând o altă zi, o scrisoare lunecând în cutia poştală, o felicitare scrisă de mână, momentul de la capătul aşteptării.
Revoluţia n-a existat, aşa cum n-a existat nici viaţă înainte de iphone, nici jurnalele înaintea blogurilor, nici oracolele în locul facebook-ului, nici "Ţară, ţară, vrem ostaşi"... Pe cine? Pe Dorel, pe Tarzan, şoferul care conduce cu picioarele, pe femeia care şi-a arătat sânii pe fereastră şi pe cel care a făcut-o celebră, pe Sile Că­mă­taru şi pe Nuţu, pe calul lui, pe Bercea Mondial, pe Vanesa şi pe adevăratele urmaşe ale Magdei Ciumac, pe "nu ştiu d’astea", pe toţi gorgonii care pre­zic cutremure şi apoca­lipse, pe cocoşaţii care filmează în coşciuge şi-n adânc de suflet. Cum vă simţiţi? Pe toţi piticii care tropăie pe creiere, pe trapezista şi pe femeia cu barbă din circul televizat, pe băloşii care dorm pe scaunele din Parlament, pe melcii care se târăsc prin viaţă du­cându-şi afacerile-n spate. Pe zombii care nu simt şi nu se simt. "Ţară, ţară, vrem ostaşi"... Vă jucaţi cu o altă lume? Ne luăm jucăriile şi plecăm prin lumile altora.
Revoluţia n-a existat niciodată. A fost doar aşa, o înşiruire de decese tea­trale, derulate secvenţă cu sec­ven­ţă, stop-cadru pe durerea pă­rin­ţilor!, nepricepute sacrificii ale unor ză­băuci intraţi de-a valma în anonimat, precum soldaţii din al doilea răz­boi mondial. Revoluţia, o în­tâm­plare devenită aniversară, dise­cată me­diatic, ca o tentativă suicidală a unui popor ce nu avea acces la fu­ra­dan. N-a existat nici solidaritatea în suferinţă, nici vremea în care Nichita era doar poetul, şi nu în­deosebi umflata bătăuşă ce apare la tv. N-a existat Moş Gerilă şi nici "toa’răşa", nici "arim-jim-jim", nici "aram-jam-jam". Nici "Eugenia" fără co­no­taţii sexuale, nici cartele, nici raţii, nici marmeladă pe pâine, nici "Europa Liberă", nici "Păcălici" sau "ta­binet", nici cravata de pioner. A existat, ştiu acum sigur, doar o imensă pof­tă de carne de porc vietnamez şi de vită australiană, de sufleu de avocado şi de roşii cherry, de M&M, H&M şi X&Y, de WTF şi OMG. Şi de "gesus", de "beep", de "buzz" şi de "busy". De iluzii ieftine şi de viaţă tra­să în piept cu sete, dintr-un chiştoc de ţigară.
Credeţi-mă, vin de acolo, lumea în care oamenii se iubeau privindu-se în ochi şi neîndrăznind să se atingă, fără să aibă carduri, SIM-uri şi PIN-uri, silicoane, plasme sau cristale Swarovski, lumea în care curvele n-ar fi dat niciodată autografe pe stradă şi-n care nimeni nu şi-ar fi irosit viaţa şi mintea ascultând disertaţiile unor semianalfabeţi, lumea aceea nu e cu putinţă să fi existat. Un search pe google şi vă lămuriţi: nici n-ar fi posibilă o lume fără mall-uri, fără rate, fără Jean de la Craiova, fără fese pline de frişcă, fără un spaţiu virtual plin de perverşi şi de pervertitori, fără muc, sfârc şi sex.
Revoluţia şi lumea din care a venit ea nici n-ar fi avut cum să existe. Pentru că o Românie eroică nu s-ar fi putut transforma peste noapte într-o Românie erotică. Şi nevrotică. E mai înţelept deci să credem că Piaţa Operei din Timişoara şi morţii de pe treptele Catedralei sunt doar ima­gini dintr-o lume utopică. Rămase acolo, încremenite-n timp. Piaţa Universităţii din Bucureşti. Pieţele din Cluj, Sibiu sau Braşov. Decembrie 1989, o invenţie a calendarului. Un timp pe care l-am dormit şi din care ne-am deşteptat brusc, ştiind, zapând, navigând. Netrăind. Nemaisperând. Noi nu venim de nicăieri şi nu mai mergem niciunde. Noi. Nu vom mai putea fi niciodată aceiaşi. Nici cuminţi, nici trimbulinzi, nici cu piepturile goale în faţa gloanţelor, iubind. Noi, oamenii noi." - Adriana Oprea Popescu (Jurnalul National)
Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 09:29 15-Mar-2012
Frumos, adevarat si trist articolul ..........

Imi aduce aminte de un banc .....

Doi copii vorbeau intre ei ....
-Oare cum au putut stramosii nostrii trai asa, fara TV, fara telefon, fara internet ...??
-Probabil ca de aceea au si murit !!

Bine ai revenit " printre noi " Catalin !
[Utilizator Sters]
Data 20:24 15-Mar-2012
"Dumnezeu vrea sa-ti daruiasca mai multe bunatati decat ceri tu."
Fericitul Augustin

Tot ceea ce este necesar, pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic. ( Edmund Burke )

"Bogatii vor ajunge in cer, cand ii vor introduce acolo saracii”.
Fericitul Augustin
[Utilizator Sters]
Data 00:03 16-Mar-2012
Nimeni să nu-și acopere ochii pentru a nu vedea ființa care suferă. (anonim)
[Utilizator Sters]
Data 15:12 16-Mar-2012
Frumoase cuvinte,dar in ziua de azi lumea nu stie cine sufera si cine nu sufera,prea multe persoane mint ca ar avea nevoie de ajutor,dar ar fi bine sa ajungeti la fata locului si poate asa veti afla adevarul.Poate din aceasta cauza nu am fost contactat dar va rog sa o faceti pentru niste copiii pe care ii iubim si chiar daca am o pensie de 234 ron,pensie de handicap,eu nu mi-am abandonat copiii ca alte familii poate chiar mai instarite,cu situatii financiare decente.Alte mame isi ucid pruncii inca de la nastere,sau alti parinti ii maltrateaza,sau alte multe exemple de dat,dar noi ii iubim. Eu alaturi de mama copiilor mei am iubit,iubim si vom iubi copii nostri caci datorita lor poate mi-a dat Dumnezeu zile de trait.Daca doriti mai multe detalii sunatima la tel. 0761823885.Va multumesc.
[Utilizator Sters]
Data 16:28 16-Mar-2012
interesant comentariu, in numele cui vorbiti ca stie sau nu stie?
si daca a fost vreundeva anume?
Inteleg ca aveti mari suferinte , nu trebuie sa va legati de altii ce fac
eu nu sun pe nimeni pe telefoane - nu am nici minute ca sa sun
scrieti la cazuri urgente sau unde sunt postate cazurile, si o sa fie cunoscut cu detalii cazul dv, mai departe Dumnezeu ne va ghida.
Inteleg ca suferinta ne copleste de multe ori si nu mai stim ce sa facem deloc. Dumnezeu intotdeauna ne asculta si ne raspunde.
Aveti dreptate -m dincolo de cuvinte - sunt FAPTELE care demonstreaza

Total mesaje: 28
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 10:36 19-Mar-2012
"Binevoitor fata de umanitate in general, si teribil cu fiecare individ in parte.", un citat de Jules Renard
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 14:52 11-Oct-2012
"A iubi inseamna a suferi,iar cum multi se feresc sa sufere putini stiu sa iubeasca"
Acesta ar fi un citat drag mie.
[Utilizator Sters]
Data 22:00 11-Oct-2012
"Cel mai mare dintre hoti este SPERANTA."

Multi nu pot sa fie de acord cu acest citat, dar...daca poti face un singur pas inainte e de ajuns pentru astazi. Poate in seara aceasta te culci fara sa stii ce vei manca maine. Nesiguranta te forteaza sa cauti solutii, sa te adaptezi.

"Oamenii flamanzi gandesc limpede".

Acest citat este pus la intrarea in fabrica unde lucreaza cei mai multi angajati din lume.
Este vorba despre compania Foxxcon, firma care fabrica iPhone. In aceasta firma lucreaza 1,5 milioane de chinezi.
La noi (in Romania), se spune ca moldovenii au fost atat de prolifici si au dat atat de multi poeti, scriitori si oameni de stiinta pentru ca au fost cei mai saraci romani.

[Utilizator Sters]
Data 01:43 12-Oct-2012
Ce ramane in urma ta nu este cioplit in monumente de piatra, ci ceea ce ai tesut in vietile celorlalti. (Pericle)

Exista doar doua moduri in care poti sa traiesti.Unul este ca si cum nimic nu ar fi un miracol. Celalalt este ca si cum totul ar fi miraculos.(Albert Einstein)

Daca nu avem pace este pentru ca am uitat ca apartinem unii altora. (Maica Tereza)

Orice problema iti aduce un cadou. (Richard Bach)

Dumnezeu nu se uita la medalii, titluri sau diplome, ci la cicatrici.(Elbert Hubbard)

Adevaratul sens al vietii este sa plantezi copaci la a caror umbra nu vei sta niciodata. (Nelson Henderson)
[Utilizator Sters]
Data 20:38 11-Jan-2013
Multumesc pentru bucuria care mi-o daruiesti cand sunt trista
Multumesc ca-mi usurezi greutatile si imi arati implinirea din lucrurile pe care eu uneori le consider nefolositoare
Multumesc pentru intelepciune...
Multumesc ca m-ai invatat sa iubesc si sa nu mai fiu asa de egoista
Multumesc ca ma inveti sa am rabdare
Multumesc pentru clipele trecute si cele viitoare
Multumesc pentru ca mi-ai dat un suflet....
MULTUMESC......DOAMNE TIE ITI MULTUMESC
Total mesaje: 19
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 18:49 17-Jan-2013
Viata este o piesa de teatru iar noi actorii din ea!!!
[Utilizator Sters]
Data 17:44 20-Jan-2013
O vorba buna, o privire blanda, un zambet placut pot face minuni si realiza miracole.

“William Hazlitt,
Total mesaje: 8
S-a alaturat cu 7 an (i) in urma
Data 08:34 21-Jan-2013
Zambeste,maine va fi Soare!!!
Pagina: 1 2


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS