Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Orice gand care iti trece prin minte despre experientele tale, faptele care te motiveaza sa fii o persoana mai buna si directii noi de dezvoltare si imbunatatire pentru Imparte sunt mai mult decat binevenite.

O noua viata
Total mesaje: 14
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 18:19 12-Sep-2010

Cred ca fapta cu cea mai mare "valoare morala" pe care o poate face un om este adoptia unui copil defavorizat. As vrea sa stiu daca este cineva din comunitate care are aceeasi parere.

Total mesaje: 10
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 18:34 20-Sep-2010
Sunt de acord cu tine. Cunosc un caz al unei familii care a adoptat un copil defavorizat. El este destul de mare acum, merge si la scoala. Sunt o familie fericita iar parintii lui se poarta exemplar cu baiatul. Fiecare copil merita o sansa. El a avut-o.
Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 14:00 25-Oct-2010
Da, cel care adopta are un suflet mare si multa iubire de daruit !
Din pacate unii fac credite la banci si cheltuiesc mii de euro pentru fertilizarea in vitro pe cind niste sufletele singure pe lume spera sa le vada si pe ele cineva !! Nu stiu cit de "grea " e o adoptie in Romania sau care e cauza de nu se intilnesc cei care asteapta cu cei care cauta .......... Probabil ca cei care cauta nu se uita unde trebuie, si de aceea probabil nici nu primesc.......Un copil iti umple viata de bucurie, si,chiar daca nu l-ai nascut tu poate sa fie al tau, si tu al lui !!
Total mesaje: 14
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 16:52 5-Dec-2010

Cred ca daca iti doresti cu adevarat sa adopti un copil, detii si puterea de a convinge pe oricine ca meriti si ca poti sa faci acest lucru. Din pacate, tind sa cred ca in Romania sunt foarte putini oameni care vor sa faca acest lucru, si asta pentru ca nu inteleg faptul ca "parinte" nu te numesti doar daca dai viata unui copil, parinte te numesti daca il cresti, ii esti aproape si ii oferi iubirea de care are nevoie.

Total mesaje: 41
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 11:25 6-Dec-2010
Conceptul adoptie in Romania este un subiect controversat


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS