Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Orice gand care iti trece prin minte despre experientele tale, faptele care te motiveaza sa fii o persoana mai buna si directii noi de dezvoltare si imbunatatire pentru Imparte sunt mai mult decat binevenite.

Donarea de organe in Romania
[Utilizator Sters]
Data 14:06 30-Aug-2010

Ce parere aveti despre donarea de organe in Romania? http://www.imparte.ro/Cum-sa-donezi-inteligent/100/Donarea-de-organe:-6-mituri.html#mp Este inca un subiect tabu?

Total mesaje: 9
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 16:02 31-Aug-2010
Romanii nu prea doneaza organe in Romania, din pacate. Donarea de organe este un subiect abia la inceput pentru unii dintre noi.

Simona, tu ai dona organe?
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 17:36 10-Sep-2010
Cred ca este o idee minunata in a dona organe ...poti salva multe vieti aflate la marginea prapastiei, din pacate in Romania nu sunt multe persoane care sa se gandeasca la a face cu adevarat un bine .
In privinta forumului , este o idee extraordinara , felicitari !
Total mesaje: 14
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 17:20 5-Dec-2010

Eu unul cred ca va ramane multa vreme un subiect tabu in Romania. Parerea mea este ca sunt prea putini oameni care ar face acest gest. As vrea daca stie cineva un site sau o alta modalitate de a afla mai multe informatii despre donarea de organe.

Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 21:14 15-Jan-2011
Am inteles ca este propusa o noua lege in care fiecare persoana va avea un card de sanatate in care va fi specificat si acest lucru.
Daca doreste sau nu sa isi doneze organele in caz de .....accident.
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 00:10 14-Jan-2012
Din punct de vedere religios stiu ca donarea de organe este un pacat, iar romanii fiind majoritari crestini cred ca acesta este primul motiv pentru care sunt reticenti in aceasta privinta. Iar din punct de vedere medical nu stiu daca este cu adevarat un bine transplantul. Acesta din pacate desi salveaza multe vieti impune riscuri majore, si nu stiu daca ceea ce urmeaza dupa transplant mai poate fi numita "viata" sau "lupta cu sine "
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 17:53 14-Jan-2012
Din punct de vedere religios, donarea de organe nu este un pacat!!! Stiu asta din surse sigure... Eu personal am vorbit despre acest subiect cu un preot calugar si m'a luminat in privinta acestui lucru pentru ca si eu, ca multi dintre noi, aveam o parere total gresita... Intr'adevar, putem obtine un certificat conform caruia, in cazul in care decedam, organele noastre sanatoase pot fi donate unor persoane care au nevoie de un transplant. In fata lui Dumnezeu acesta este o dovada suprema a iubirii desavarsite, in niciun caz un pacat. In ziua de azi sunt foarte putini oamenii care ar face astfel de gesturi pentru aproapele lor iar motivele sunt diverse...de la nepasare,indiferenta pana la rea vointa...
[Utilizator Sters]
Data 13:31 15-Jan-2012
DA,DIN PACATE IN ROMANIA DONAREA DE ORGANE NU ESTE VAZUTA CU OGHI BUNI.DAR ASTA ESTE O CHESTIE DE MENTALITATE.E ADEVARAT CA E O DECIZIE DIFICILA,DAR DECAT SA PUTREZEASCA IN PAMANT O INIMA SAU ALT ORGAN MAI BINE SALVEAZA LATA VIATA.
[Utilizator Sters]
Data 09:48 25-Jan-2012

Este o decizie mai mult decat dificila pt membrii familiei, dar daca te gandesti cate vieti pot fi salvate... oricum va mai dura ceva timp pana ne vom schimba aceasta mentalitate invechita.Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS