Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Orice gand care iti trece prin minte despre experientele tale, faptele care te motiveaza sa fii o persoana mai buna si directii noi de dezvoltare si imbunatatire pentru Imparte sunt mai mult decat binevenite.

Cum se întâlneşte oferta cu cererea ...
Total mesaje: 9
S-a alaturat cu 3 an (i) in urma
Data 21:13 26-Mar-2017

În mod normal, cine are de donat se uită în secţiunea solicitări, iar cine are o solicitare, se uită în secţiunea donaţii. Firesc. Eu însă nu găsesc solicitarea pentru ceea ce aş dori să donez, mai ales că peste 90% din solicitări sunt din partea familiilor ori mămicilor singure nevoiaşe cu copii minori, iar eu am de donat îmbrăcămite şi încălţăminte pentru adulţi. Restul sunt anunţuri foarte vechi ori nu sunt din aceeaşi localitate (Bucureşti în cazul meu) şi ar necesita transport prin poştă şi de regulă pachetele se mai pierd, mai ales prin Poşta Română. Sponsorizarea Fan Courier este o idee bună, dar tot nu rezolvă problema. Intuiesc răspunsul dumneavoastră, dar fac totuşi o încercare, măcar că punem o problemă şi poate împreună vom găsi şi o soluţie, măcar parţială.

Propunerea mea este identificarea nevoilor şi acolo unde nu ajunge (încă) Internetul, şi asta cu ajutorul toturor. Cine ştie vreo nevoie a cuiva care nu o poate exprima pentru că nu are posibilitatea, să se transforme în purtător de cuvânt. Nu ne costă nimic, însă beneficiile sunt mari. Ştiu că nu ăsta este scopul unui forum de acest tip, însă astfel, eu şi alţii ca mine am fi siguri că donaţiile noastre ajung într-adevăr la cine trebuie. Cu toate că în ziua de astăzi nu sunt multe locuri unde nu a pătruns încă Internetul şi telefonia mobilă, tocmai acele locuri sunt cel mai probabil destinaţiile noastre cele mai potrivite. Şi acum sunt convins că cererea şi oferta se întâlnesc, pentru unele mai simplu, pentru altele mai dificil (cum este situaţia mea).

Din punctul meu de vedere am de donat articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte pe care eu, soţia şi fiica (24 ani) nu le mai purtăm, însă perfect curate şi utilizabile, dar şi cărţi ... am văzut că nu sunt anunţuri pentru astfel de "obiecte". Aşa cum m-am prezentat în profil, consider că asigurarea nevoilor de bază nu este totul, omul trebuie să gândească cu mintea lui pentru a nu o face alţii în locul lui şi fireşte în mod fals în interesul lui ...

M-am înscris în forumul dumneavoastră cu două zile în urmă şi nu prea am experienţa unor astfel de forumuri. Pentru că nu am găsit nimic să se potrivească, voi deschide un subiect la secţiunea anunţuri donaţii, dar nu-mi pun sincer prea mari speranţe ... vreo idee ?

Cu stimă.

Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 23:42 26-Mar-2017
In general nu agream purtatorii de cuvant, cu exceptia ONG-urilor sau a persoanelor care isi declina clar identitatea si intentiile. Au fost destule cazuri de "purtatori de cuvant" cu interese personale, mercantile, ca sa nu spunem meschine si ascunse. Sau cei care aplica principiul "cine imparte, parte-si face". Nu toleram astfel de situatii si luam masurile ce se impun, deindata ce exista suspiciuni.

Fiind vorba de un portal umanitar, consideram ca donatiile trebuie sa ajunga la cei care intr-adevar au nevoie de ele si nu la cei care le vand pe alte site-uri. De aceea, eliminam fara avertisment astfel de elemente.

Avand in vedere ca portalul este administrat de voluntari, nu se pune problema asigurarii transportului donatiilor, nici prin posta, nici prin curier. A existat o sponsorizare Fan Courier, dar a incetat si nici nu va mai fi alta. Portalul este o platforma online de interactiune intre donatori si solicitatntii de ajutor, iar modul in care se inteleg intre ei nu ne priveste direct, atata timp cat se respecta regulamentul, principiile etice si morale si nu se comit ilegalitati sau fraude.

Cine doreste sa ajute si nu are capacitatea sau timpul de a se asigura ca face lucrul corect, ne poate cere parerea. Cunosteam prea bine majoritatea cazurilor, iar acolo unde nu cunoastem investigam. Si avem acces la informatii si tehnici de investigare suficient de eficiente.

Cu stima, echipa Imparte.ro

PS: Nu este un subiect administrativ sau tehnic, deci topicul a fost mutat in forumul "Parerea ta"
Total mesaje: 9
S-a alaturat cu 3 an (i) in urma
Data 10:38 28-Mar-2017
Ştiu că nu am experienţă în astfel de forumuri ... nu pot decât să aştept să răspundă cineva. Ok, aşa facem.
Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 10:44 28-Mar-2017
Puteti pune si anunturi separate in sectiunea "Anunturi donatii".

http://www.imparte.ro/Donatii/Anunturi-donatii/Adauga-anunt-donatie

Succes, echipa Imparte.roContinutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS