Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Orice gand care iti trece prin minte despre experientele tale, faptele care te motiveaza sa fii o persoana mai buna si directii noi de dezvoltare si imbunatatire pentru Imparte sunt mai mult decat binevenite.

imbracaminte
Total mesaje: 2
S-a alaturat cu 4 an (i) in urma
Data 09:13 25-Mar-2017

Buna ziua ,am un sac de haine de dama marimea S-M ,niste cesti de cafea un set e fara farfurii unul cu farfurii ,un fierbator apa as dori sa le donez cuiva care chiar are nevoie de ele, AM pus anunt ca le donez dar am fost sunata de diferite persoane din alte judete dar nu trimit prin curier sau posta. daca ati asigura si transportul obiectelor ar fi si mai ok. sau macar daca persoanele care solicita ajutorul ar avea vreo ruda pe aici sa i le predau. Mi-ar parea rau sa le arunc !!!

Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 10:58 25-Mar-2017
Buna ziua,
Imparte.ro este strict un portal online administrat de voluntari. Din acest motiv nu putem si nu vom asigura servicii care implica costuri. Probabil se va gasi cineva din localitatea dumneavoastra, care sa le doreasca.
Moderator
Total mesaje: 207
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 10:59 25-Mar-2017
Topic mutat in "Parerea ta"


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS