Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Orice gand care iti trece prin minte despre experientele tale, faptele care te motiveaza sa fii o persoana mai buna si directii noi de dezvoltare si imbunatatire pentru Imparte sunt mai mult decat binevenite.

Respect pt toți cei care merita!!!
Total mesaje: 14
S-a alaturat cu 4 an (i) in urma
Data 14:52 25-Dec-2016

bună, cand am scris, primul anunț pe acest site nu m-am gândit niciodată că voi întâlni persoane cu adevărat sufletește, am întâlnit și oameni care vor doar sa profite sau care ma sunau în speranța de asi satisface poftele murdare și spurcate in schimbul unui ajutor, am întâlnit chiar și pedofili care ma sunau în peranta de vorbi cu copiii mei lucruri spurcate Dar Dumnezeu mi-a dat minte și putere să le vorbesc așa cum merită.

Nu in ultimul randam întâlnit persoane care nu ma cunosc , pe care nu i-am văzut vreodată și totuși atât de sufletiști , care ne-au întins o mana de ajutor atunci când ne-a fost cel mai greu și când nimeni altcineva nu ne-a ajutat, primul ajutor a venit din partea unui băiat pe nume Ștefan care ne-a ajutat cu o suma de bănuit, al doilea ajutor și cel mai mare a fost din partea domnului Adrian care ne-a ajutat la rândul său cu o suma destul de considerabilă , apoi o doamna îmi cer iertare dar nu am reținut numele, ne-a trimis niște hăinuțe, doamna Tia Lazăr o femeie extraordinara împreună cu soțul dânsei ne-a ajutat cel mai mult cu restul lucrurilor de care aveam nevoie, doamna Simona ne-a trimis pachete pt fetițe, asea au mai fost o familie cu alimente și daruri , doamna Silvia ne-a depus o suma in cont, nu am enumerat degeaba toate aceste persoane vreau sa le mulțumim din tot sufletul pt ajutorul care ni l-au oferit și fie că Dumnezeu să le de-a înzecit și să nu treacă niciodată prin necazuri, pt acești oameni ,jos pălăria, pe acești oameni merita sa îi cunoști nu doar pt ajutorul care l-au oferit ci pt ceea ce sufletul lor a dăruit , speranța, bucurie sau o vorba buna. Eu și toată familia mea vă mulțumim că existați și că datorită vouă situația noastră să mai îmbunătățit!!! Respecte!!

Total mesaje: 13
S-a alaturat cu 4 an (i) in urma
Data 21:09 27-Dec-2016
Foarte frumos modul in care le multumiti celor care v-au ajutat. M-a impresionat mesajul dvs.. Cu mare regret constat ca cei pe care i-am ajutat eu ( este vorba de o persoana foarte prezenta pe acest site, foarte insistenta cu cererile sale, chiar agresiva) nu mi-au adresat un simplu "multumesc" pt. pachetul trimis copilului lor. Asta ma face sa cred ca nu au fost multumiti de ajutorul meu, ca sperau la mai mult, nu stiu... Ideea e ca atunci cand esti ajutat trebuie sa multumesti. Bravo doamna Tanse.
Total mesaje: 14
S-a alaturat cu 4 an (i) in urma
Data 11:56 2-Jan-2017
Trebuie să învățăm să mulțumim chiar si pt un sfat daca vine cu intenții bune e mai valoros decât orice pe lumea asta! Sunt și exista oameni cu suflet și mă bucur că i-am întâlnit pe acest site intr_o astfel de lume și viață rece și crudă există oameni minunați


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS