Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Citatul zilei:
Dumnezeu nu poate fi simultan în locuri diferite, de aceea le-a creat pe mame.
Proverb evreiesc
Orice gand care iti trece prin minte despre experientele tale, faptele care te motiveaza sa fii o persoana mai buna si directii noi de dezvoltare si imbunatatire pentru Imparte sunt mai mult decat binevenite.

si persoanele cu schizofrenie au dreptul la munca
Total mesaje: 3
S-a alaturat cu 1 an (i) in urma
Data 22:17 21-Sep-2016

ma numesc mihaela.am 39 de ani .am fost diagnosticata cu schizofrenie din 2003 cand am avut tentative de suicid etc.am ajuns la o doamna doctor cu suflet mare ,doamna dr Spiru Luiza ,care m-a vindecat intr-o oarecare masura de aceasta boala a sufletului .as dori sa muncesc dar noi persoanele cu grad 2 de invaliditate nu avem voie ,ce sa facem???asta e situatia si legislatia din Romania noua ne trebuie ocupatie poate mai ceva ca la oamenii sanatosi.sunt multe de spus nu as termina niciodataContinutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Site verificat. Nu contine soft rau intentionat. Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS