Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Citatul zilei:
Viaţa poate fi înţeleasă numai privind înapoi, dar trebuie trăită privind înainte.
Soren Kierkegaard
Orice gand care iti trece prin minte despre experientele tale, faptele care te motiveaza sa fii o persoana mai buna si directii noi de dezvoltare si imbunatatire pentru Imparte sunt mai mult decat binevenite.

Ajutor completare formular
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 2 an (i) in urma
Data 20:02 11-Jan-2016

Bună seara tuturor,

Am și eu nevoie de puțin ajutor din partea voastră. Nu este o cerință clasică de ajutorare, nu sunt o persoană într-o situație disperată, dar aș avea nevoie de câteva minute (maxim 10-15) din timpul dumneavoastră pentru completarea unui chestionar referitor la petrecerea timpului liber. Răspunsurile îmi sunt necesare pentru fundamentarea unui subcapitol al tezei de doctorat, iar numărul persoanelor dispuse să aloce chiar și un timp atât de scurt este extrem de redus.

https://docs.google.com/forms/d/18nhyF9QzYhZOnYaMQEklXQ2NLzbhb8UoxsROH-KWKls/viewform?usp=send_form

Vă mulțumesc tuturor anticipat pentru ajutor.

Toate cele bune!Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Site verificat. Nu contine soft rau intentionat. Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS