Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Orice gand care iti trece prin minte despre experientele tale, faptele care te motiveaza sa fii o persoana mai buna si directii noi de dezvoltare si imbunatatire pentru Imparte sunt mai mult decat binevenite.

Prea tarziu?
Total mesaje: 36
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 12:32 29-Jul-2011

Cateodata pentru unii dintre noi e prea tarziu.

Insa, pentru cei ce raman, e important sa ne amintim ca niciodata nu e prea tarziu sa ne schimbam.

Un proverb chinez spune ca cel mai bun moment pentru a planta un copac a fost acum 10 ani. "Al doilea cel mai bun" moment este ACUM.

Voi ce incepeti ASTAZI?

Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 13:26 29-Jul-2011
Greu de spus ..... Inceputurile in general sunt destul grele.
De multe ori vrei, iti doresti, dar nu prea ai cum .... si renunti.
Total mesaje: 1
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 22:04 28-Sep-2011
Viata e scurta. Vrem sa facem multe lucruri, dar de cele mai multe ori asa cum spune Gabriela, nu prea avem cum si renuntam. Trebuie sa luptam intotdeauna pentru ceea ce ne dorim, sa cautam solutii. Sa incepem ACUM sa facem ACEL lucru la care am visat...fiindca nu stim niciodata ce aduce ziua de maine. Acum imi dau si eu seama de asta, si iti multumesc Daniel pentru acest mesaj. E ceva ce vreau sa fac demult, dar...niciodata nu mi-am luat inima in dinti si sa incerc. Acum voi incerca si sper ca voi reusi cu ajutorul lui Dumnezeu!


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS