Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Orice gand care iti trece prin minte despre experientele tale, faptele care te motiveaza sa fii o persoana mai buna si directii noi de dezvoltare si imbunatatire pentru Imparte sunt mai mult decat binevenite.

8 Martie
Total mesaje: 184
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 18:59 7-Mar-2015

La multi ani doamne si domnisoare.Va dedic aceasta poezie.CANTEC FEMEIESC-Adrian Paunescu. Asa e mama si a fost bunica/Asa suntem femei langa femei/Parem nimic si nu-nsemnam nimica/Doar niste "ele"care ii slujesc pe "ei"/Ei neglijenti iar ele foarte calme/Ei incurcand ce ele limpezesc/Ei numai talpi si ele numai palme/Acesta e destinul femeiesc/Si-n fond ce fac femeile pe lume?/Nimic maret,nimic impunator/Schimbandu-si dupa ei si drum si nume/Pun lucrurile iar la locul lor/Cu-atatia pasi cati au facut prin casa/Si pentru care plata nici nu cer/De-ar fi pornit pe-o cale glorioasa/Ar fi ajuns si dincolo de cer/Ei fac ce fac si tot ce fac se vede/Ba strica mult si ele-ndreapta tot/Si de aceea nimeni nu le crede/Cand cad,imbatranesc si nu mai pot/Asa e mama si a fost bunica/Si ca si ele maine eu voi fi/Ce facem noi femeile?Nimica/Decat curat si uneori copii/Suntem veriga firului de ata/In fiecare lant facut din doi/Ce greu cu noi femeile in viata/Dar e si imposibil fara noi....

La multi ani noua!

Total mesaje: 127
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 05:17 8-Mar-2015
LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR!
Total mesaje: 12
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 07:31 8-Mar-2015
La mulți ani tuturor femeilor !
O primăvară frumoasă.

Vă îmbrățișez !
[Utilizator Sters]
Data 09:41 8-Mar-2015
La multi ani mamicilor.
Total mesaje: 203
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 11:57 8-Mar-2015
La multi ani dragelor , va doresc tuturor o primavara frumoasa , sanatate si sa aveti parte de toata fericirea din lume! Ionela , Helga , Doamna Gabriela, Doamna Ramona , Camelia, Simona, Nikol, Alexandra , si tot asa va pup si va multumesc din inima pentru tot! Andreiut va imbratiseaza cu drag!
Total mesaje: 24
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 14:13 8-Mar-2015
La multi ani!
Total mesaje: 5
S-a alaturat cu 6 an (i) in urma
Data 16:46 8-Mar-2015

La multi ani tuturor domnisoarelor, doamnelor, sotiilor si mamelor! O primavara cat mai frumoasa care sa aduca bucurie si fericire in sufletul tuturor!Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS