Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Orice gand care iti trece prin minte despre experientele tale, faptele care te motiveaza sa fii o persoana mai buna si directii noi de dezvoltare si imbunatatire pentru Imparte sunt mai mult decat binevenite.

Semnificatia zilelor
Total mesaje: 36
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 10:56 7-Jun-2011

In decursul ultimilor zeci de ani s-au stabilit multe zile ca avand o anumita insemnatate, in care se celebreaza ceva sau se fac campanii de constientizare. De asemenea au aparut anii (Anul Voluntariatului) si orele cu semnificatie (Earth Hour).

Sunt curios ce ati facut in ultimul an in zilele corespunzatoare unor cauze in care credeti.

V-ati oprit din fumat pe 31 mai? Ati intreprins vreo "actiune eco" pe 5 iunie?

Credeti in puterea acestor zile speciale?

Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 12:47 7-Jun-2011
Probabil ca s-au inventat fel de fel de "zile pentru ....". Dar daca nu s-au si mediatizat suficient, oamenii habar nu au de ele ....

Probabil ca cei care "lucreaza in domeniu" le stiu ... si cam atit;
Eu una habar nu am cind sunt aceste zile .....; cei care le-au inventat sau propus ar fi trebuit sa le si popularizeze maselor.....ca sa aiba oarecare mic efect ..... Deocamdata sunt doar pe hirtie.
Total mesaje: 36
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 15:57 7-Jun-2011
Cred ca un calendar cu toate aceste zile ar ajuta mult.

Dar poate ca sunt prea multe initiative si multe in tara noastra nu ajung la o masa critica pentru auto-promovare si crearea de efecte in viata reala. Un eveniment de succes a fost dupa parerea mea Let's Do It Romania, care va avea o editie si in acest an.
[Utilizator Sters]
Data 11:15 8-Jun-2011
Probabil ca "respectam" doar zilele in ale caror cauze credem cu adevarat; si da, mediatizarea insuficienta e si ea o problema.


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS