Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Orice gand care iti trece prin minte despre experientele tale, faptele care te motiveaza sa fii o persoana mai buna si directii noi de dezvoltare si imbunatatire pentru Imparte sunt mai mult decat binevenite.

Soferi caritabili?
Total mesaje: 36
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 12:19 1-Jun-2011

Am o curiozitate legata de profilul caritabil al soferilor din comunitatea Imparte.ro

Voi ce parere aveti de cersetorii care "spala" parbrize in intersectii sau nici macar, ci vin de-a dreptul sa le dai un banut? Eu nu mai ofer de ceva timp nimic acestor copii si adulti ai strazii, de cand am invatat ca nu le voi rezolva nici o problema astfel, ba mai mult ii "ajut" sa ramana in strada si a doua zi si tot asa.

Total mesaje: 9
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 12:21 1-Jun-2011

Mai ales daca sunt insistenti si desi le spui ca nu ai nevoie de serviciile lor, atunci clar nu le-as da nimic...

Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 15:37 1-Jun-2011

Nu cred ca e vorba de caritate....... ; de multe ori le dai sa scapi de ei, le dai de " frica" sa nu iti zgirie masina cu un cui ...., le dai si ca iti e mila de ei, uneori...., depinde.
Sotul meu le mai da ca sa aiba ce minca si sa nu te atace noaptea.... la colt de strada...... Dar il poti ajuta pe unul si sa te tilhareasca altul ..... Oricum stergatoarele isi fac bine treaba si nu ai nevoie de serviciile lor .....

Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 11 an (i) in urma
Data 15:44 1-Jun-2011
Si eu mi-am spus parerea intr-un post asemanator, "Cersatorii agresivi" ..... Despre o mica retea de cersatori care monopolizeaza parcarile din centru si stau la " pazit masinile cica ... si implicit la cersit toata ziulica, mai ales acum ca s-a facut cald afara ........ Asa e si cu spalatorii de parbrize, ii vezi zilnic in acelasi loc !!


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS