Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Orice gand care iti trece prin minte despre experientele tale, faptele care te motiveaza sa fii o persoana mai buna si directii noi de dezvoltare si imbunatatire pentru Imparte sunt mai mult decat binevenite.

Cum facem fata starilor de depresie?
Total mesaje: 28
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 14:04 7-Mar-2011

Daca suntem sinceri, cati dintre noi nu cunostem starea de depresie? ....ni se poate intampla in orice moment, si mai rau este ca nu stim cum sa reactionam...in acele cateva minute ne simtim singuri, de parca nu putem gasi solutii sa iesim din starea in care suntem...

Voi ce faceti atunci cand nu sunteti atat de bine...si putin, sau mai mult depresivi? Eu, cel putin, imi adun prietenii, citesc o carte, sau ma gandesc la cateva din momentele care m-au facut sa zambesc..

Total mesaje: 9
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 14:05 7-Mar-2011
eu ies la o plimbare, la aer; functioneaza aproape de fiecare data :D
Total mesaje: 10
S-a alaturat cu 9 an (i) in urma
Data 11:35 8-Mar-2011
Mai intai de toate, imi "permit" luxul de a suferi putin-de una singura- de a ma simti cea mai nefericita persoana de pe pamant, cu cele mai mari probleme. Apoi, intrucat sunt o fiinta rationala, incep sa ma gandesc cum sa ies din starea asta care numai bine nu-mi face. Am marele noroc ca sunt inconjurata de persoane care ma iubesc-sotul, copiii, mama...Asa ca nu apuc sa stau prea mult in starea asta...activitatile de zi cu zi ma tin in "priza" mereu; pana la urma gasesc "portita" prin care sa ies din eventuala depresie.
La multi ani de 8 martie tuturor femeilor! Sa aveti o zi frumoasa!
[Utilizator Sters]
Data 12:20 8-Mar-2011
se pare ca toate ne permitem acest "lux" pentru inceput si abia apoi incercam sa gasim solutii :)) dar cred ca e o stare care ne face cat de cat bine si ne permite apoi sa vedem lucrurile cu alti ochi

[Utilizator Sters]
Data 12:23 8-Mar-2011

Si am uitat: La multi ani tuturor femeilor din comunitatea imparte.ro :)

Total mesaje: 10
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 13:01 9-Mar-2011
E bine atunci ca avem stari de depresie trecatoare, adica solutii care ne scot din situatia de "neliniste" in care suntem pe moment.
De cate ori ati trecut pe langa cineva de pe strada, un om fara adapost si v-ati pus, involuntar si pentru cateva secunde, in locul lui? Cum v-ati simtit?

Cu putina intarziere, urez si eu tuturor femeilor un La Multi Ani primavaratic :)
Total mesaje: 289
S-a alaturat cu 10 an (i) in urma
Data 15:37 6-Apr-2011
Cum facem fata starilor de depresie ??

Cu ciocolata, sau inghetata !!

Cu ceva bun si dulce care sa iti aline suferinta........
[Utilizator Sters]
Data 11:18 14-Apr-2011
mai ales cu ciocolata neagra :)


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS