Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Inscrie aici orice caz pe care tu il consideri special si care merita sa fie impartasit pentru povestea pe care o are de spus. Noi te vom asculta!

Am nevoie de ajutor...
[Utilizator Sters]
Data 22:07 8-Apr-2013

Buna ziua, ma numesc Loredana B., de curand am fost diagnosticata cu Hepatita C si va rog din suflet daca ma puteti ajuta, am nevoie de aproximativ 1000 euro pentru tratament ( ozonoterapie ). Analizele se pot vedea in fotografiile din profilul meu.
Nu v-as fi cerut ajutorul daca as fi putut face rost de acesti bani. Va multumesc!

Total mesaje: 45
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 07:55 2-May-2013
Buna ziua si ma scuzati pt ca nu stiu am postat unde trebuia sau nu dar am o nelamurire si am nevoie de ajutor pt ca autoritatile uni zic una si alti fac alta Am gemeni de 6 luni unul are sindrom DOWN am fost la comisie cu el si fost încadrat în grad de handicap grav cu asistent personal si a primit dreptul la alocatiie dubla si alte drepturi banesti Am fost trimisi în alta parte pt a face actele pt asistent personal iar acolo surpriza ne-au informat ca nu are dreptul la alocatie dubla ca are alocatia de 200 lei si bani pt el sînt 93 lei Nelamurirea mea este de ce daca a primit dreptul pt alocatie dubla de la comisie primaria nu vrea sa io dea iar alti cu gr 2 de handicap iau 234 lei iar la el cu grad grav îi da doar 93 lei Va rog daca poate careva sa ma lamureasca pt ca sînt trimisa dintr-o parte în alta si nu vor sa-mi dea ceea ce ia aprobat comisia Va multumesc


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS