Imparte.ro Imparte.ro
Email:
Parola:
 
Inscrie aici orice caz pe care tu il consideri special si care merita sa fie impartasit pentru povestea pe care o are de spus. Noi te vom asculta!

Cearta
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7
[Utilizator Sters]
Data 18:29 21-Oct-2012
buna codita eu nu tiam scris in nume de rau cu contabilitatea dar tu ce sfaturi capeti de la anumite persoane incepi cu comentarile asta nui viata ,nimeni nuti vrea raul iti vrea numai bine a sti ca nici eu nu am dus si nici nu duc o viata roz acu 20 de ani mama mea era pocaita si mia dat cu toporisca in palma , acu 14 ani in urma era pomana lu tatal meu de jumate de an in ziua aceia am plecat la spital sa nasc fata si inainte de a iesi din curte sa plec la spital a zis stai si am intrebato de ce ,si ia a zis stai sa pun mina pe tine ca am zis atunci sa nasti si ma blastama sa dea dumnezeu sa fac viermi serpi si sopirle
Total mesaje: 36
S-a alaturat cu 8 an (i) in urma
Data 17:54 22-Oct-2012
codita codita, te-am intrebat ceva si mi-ai spus sa iti citesc blogul.
nu scrie acolo ca ai un laptop??? sau ai uitat ce ai scris?

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7


Continutul website-ului Imparte.ro poate fi preluat, prelucrat si redistribuit, pe alte cai decat cele puse la dispozitie in mod public, numai cu acordul Administratorului site-ului. Pentru solicitari in acest sens va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail admin@imparte.ro.

 
Soleil Roi Charity Gazduire.ro - Gazduire web, inregistrare domenii, VPS